21.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Έρχεται η κάρτα απεριορίστων διαδρομών για ανέργους

Ημερομηνία:

Τι δήλωσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Σπύρος Σπίρτζης, με αφορμή τις επικείμενες αυξήσεις στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών

“Οι άνεργοι μπορούν να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς δωρεάν με την επίδειξη της κάρτας από τον ΟΑΕΔ και της ταυτότητάς τους” αυτό έκανε γνωστό σήμερα το πρωί ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης. Ο υπουργός έκανε γνωστό ότι θα εκδοθεί μια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για τους ανέργους.

Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπίρτζης έκανε γνωστό ότι με τις επικείμενες αυξήσεις στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών ανέφερε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να μην επωμιστούν την αύξηση του εισιτηρίου, λόγω του 23% του ΦΠΑ, όσοι χρησιμοποιούν καθημερινά τα μέσα μαζικής μεταφοράς και προμηθεύονται με κάρτες.

Ο υπουργός έκανε επίσης γνωστό ότι ήδη ισχύει η δωρεάν επιβίβαση στις αστικές συγκοινωνίες απο τους ανέργους του ΟΑΕΔ με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Ο κ. Σπιρτζής έκανε γνωστό ότι άμεσα θα προωθηθεί το ηλεκτρονικό εισιτήρια στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο υπουργός τόνισε ότι στόχος είναι να δοθεί ένα κίνητρο να χρησιμοποιούνται οι αστικές συγκοινωνίες των μέσων μαζικής μεταφοράς από περισσότερους πολίτες.

news247.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατολίσθηση στα Τοπόλια τραυματίζει ελαφρά μητέρα και παιδί

Σε συναγερμό τέθηκαν το πρωί της Κυριακής οι αρχές...

35χρονη τουρίστρια σώθηκε μετά από επιχείρηση διάσωσης στο Μπάλο

Μια 35χρονη τουρίστρια από τη Γερμανία διασώθηκε χθες το...

Ηράκλειο: Είχε γίνει η σκιά της και την τρομοκρατούσε!

Αρνούνταν να αποδεχθεί ότι η σχέση τους είχε πάρει...

Γαμήλια φωτογράφιση με παραδοσιακές… ινδικές φορεσιές και φόντο τον Κούλε!

Με καταγωγή από την Ινδία, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι ίδιοι...