20.8 C
Chania
Thursday, October 10, 2024

Έρχεται ο δεύτερος κύκλος του «Stranger Things» | Bίντεο

Ημερομηνία:

«Το φθινόπωρο του 1984 η περιπέτεια συνεχίζεται» για τους λάτρεις της sci-fi σειράς Stranger Things, καθώς το Netflix, όχι μόνο επιβεβαίωσε την επιστροφή της μέσα στο 2017, με εννέα επεισόδια, αλλά δημοσίευσε και το πρώτο teaser τρέιλερ

Η σειρά έχει αρκετές επιρροές από τη δεκαετία του 1980, και τις κλασικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ και του Τζον Κάρπεντερ, καθώς και από τα μυθιστορήματα του Στίβεν Κινγκ.

Στο σενάριο και τη σκηνοθεσία παραμένουν τα αδέρφια Ματ και Ρος Ντάφερ, μαζί με τους εκτελεστικούς παραγωγούς Σουόν Λεβί και Νταν Κόεν. Η 2η σεζόν θα διαδραματίζεται ένα χρόνο μετά τα περιστατικά της πρώτης. Mάλιστα οι Ντάφερ δήλωσαν ότι θέλουν να κάνουν τη σειρά λίγο πιο σκοτεινή και περίεργη.

Δείτε το τρέιλερ:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=aXWG_kKDZlY”]

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ