21.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Έστρωσαν τον δρόμο με νέα άσφαλτο στο Βαμβακόπουλο αλλά δεν έγινε διαγράμμιση!

Ημερομηνία:

Είναι κατ’ εξοχή πρακτική των αυτοδιοικητικών φορέων εδώ και αρκετά χρόνια να δημιουργούν πολύ καλά οργανωμένα τμήματα δημοσίων σχέσεων. Αλλά η εικόνα που παρουσιάζεται δια των δημοσίων σχέσεων σχέσεις πολλές φορές απέχει αρκετά από την πραγματικότητα. Τέτοια είναι και η περίπτωση του έργου ασφαλτόστρωσης στο Βαμβακόπουλο. Ο κ. Βάμβουκας έβγαλε φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των έργων, ευλόγησε τα γένια του, αλλά πολλά τα προβλήματα που παραμένουν.

Η άσφαλτος στρώθηκε μεν, όμως δεν έχουν μπει καν γραμμές για να διαχωρίζεται η πορεία των οχημάτων. Κάτοικοι της περιοχής έχουν εκφράσει τα παράπονά τους στην εφημερίδα μας και για την ποιότητα της δουλειάς που έγινε αφού όπως λένε υπάρχουν ήδη ανά σημεία λακκούβες ενώ η άσφαλτος δεν έχει στρωθεί σωστά.

Βεβαίως η κατάσταση είναι χειρότερη σε άλλα σημεία του ίδιου δρόμου.

Σε όλο το οδικό δίκτυο από τη γέφυρα του Κλαδισσού έως και την Αγυιά οι γραμμές είναι σβησμένες. Παρά την κακή κατάσταση του οδικού δικτύου, την έλλειψη διαγράμμισης αλλά και σωστού φωτισμού και πεζοδρομίων τα αυτοκίνητα τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες. Η δημιουργία της παράκαμψης για την εθνική μετέτρεψε μια περιοχή ήρεμη που  ζουν οικογενειάρχες και λειτουργούν καταστήματα σε οδό μεγάλης κυκλοφορίας. Δίχως όμως να έχουν γίνει έστω τα βασικά για την ασφάλεια των πολιτών.

Την ίδια στιγμή εγκατελλειμένα βενζινάδικα έχουν μετατραπεί σε χώρο παράνομης στάθμευσης λεωφορείων.

Δεν περιμένουμε από τη μία στιγμή στην άλλη να λυθούν όλα τα προβλήματα, όμως καλό είναι όταν γίνεται μία δουλειά να γίνεται σωστά. Για το σημείο λοιπόν που ασφαλτοστρώθηκε ας γίνουν τα βασικά. Να μπουν άμεσα γραμμές και ας βελτιωθεί επιτέλους ο φωτισμός!

Και μετά, βγάλτε αν θέλετε πάλι δελτίο τύπου κ. Δήμαρχε…

 

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατολίσθηση στα Τοπόλια τραυματίζει ελαφρά μητέρα και παιδί

Σε συναγερμό τέθηκαν το πρωί της Κυριακής οι αρχές...

35χρονη τουρίστρια σώθηκε μετά από επιχείρηση διάσωσης στο Μπάλο

Μια 35χρονη τουρίστρια από τη Γερμανία διασώθηκε χθες το...

Ηράκλειο: Είχε γίνει η σκιά της και την τρομοκρατούσε!

Αρνούνταν να αποδεχθεί ότι η σχέση τους είχε πάρει...

Γαμήλια φωτογράφιση με παραδοσιακές… ινδικές φορεσιές και φόντο τον Κούλε!

Με καταγωγή από την Ινδία, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι ίδιοι...