23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Έφυγες για πάντα φίλε Μανόλη

Ημερομηνία:

Δεν είναι πολλές μέρες που πέρασες από το γραφείο και τα είπαμε. Με το γνωστό σου τρόπο. Με το χιούμορ σου, με τα ανέκδοτά σου. Πάντα ευχάριστος Μανόλη Σοκορέλη.

Και εκεί που φαινόσουν καλά από τη νοσηλεία σου στο ΠΑΓΝΗ, έφυγες ξαφνικά και μας αιφνιδίασες.

Φίλε, δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο βοήθησες να σωθούν και να λειτουργήσουν (κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες…) και ο ΚΡΗΤΗ 101,5 FM και η ΚΡΗΤΗ TV 1. Στη Μαλάξα πάντα μαζί μου, παλεύαμε να σηκώνουμε τις κεραίες που συνεχώς μας τις έριχναν. Παλεύαμε να συντηρούμε τους πομπούς από τις δολιοφθορές και τους κεραυνούς.

Ήσουν άξιος, στενός συνεργάτης μου σ’ όλον τον τεχνικό τομέα, αλλά είχες και άποψη. Αυτή την άποψή σου συζητούσαμε πολλές φορές και καταλήγαμε τις πιο πολλές σε απαισιόδοξα συμπεράσματα.

Μανόλη θα σε θυμούμαστε πάντα όλοι όσοι σταθήκαμε κείνες τις μέρες όρθιοι, απέναντι στη λαίλαπα του αθέμιτου ανταγωνισμού και των συμφερόντων που απειλούσαν και την ίδια την ύπαρξή μας.

Ήσουν ένας ειλικρινής φίλος τις δύσκολες μέρες και ο φίλος όπως λένε στη δυσκολία φαίνεται.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Θερμά συλλυπητήρια από μένα, την Άννα και όλη την οικογένειά μας στη σύζυγό Καίτη, στα παιδιά και στα εγγόνια σου.

Αληθινέ μου φίλε Μανόλη

Σε αποχαιρετώ από καρδιάς

Νίκος Ν.Αγγελάκης

Από τις 9 η ώρα το πρωί η σωρός θα βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας στον Κάτω Σταλό ενώ στις 1 το μεσημέρι η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Κάτω Σταλό όπου και θα ταφεί στο εκεί νεκροταφείο.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...