27.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Έφυγε από τη ζωή ο ζωγράφος Μιχάλης Ζυμβραγουδάκης – Δείτε έργα του

Ημερομηνία:

Ένας αγαπητός καλλιτέχνης των Χανίων έφυγε από τη ζωή ξαφνικά χθες σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Ο Μιχάλης Ζυμβραγουδάκης (Ζύμβρας) ήταν ένας ευαίσθητος άνθρωπος με ένα πολύ ιδιαίτερο και έξυπνο χιούμορ και πολύ καλλιτεχνικό ταλέντο.

Είναι πολλές εκατοντάδες τα έργα του που έχουν τη δική του προσωπική σφραγίδα και είναι αναγνωρίσιμα από την τεχνοτροπία τους.

Ο αδελφός του Αλέξανδρος Ζυμβραγουδάκης αναφέρει:

“Αγαπημένε μου αδερφέ,

Η απώλειά σου μας άφησε συντετριμμένους και γεμάτους θλίψη. Έφυγες νωρίς, αφήνοντας πίσω όνειρα και φιλοδοξίες που δεν είχες προλάβει να πραγματοποιήσεις. Ωστόσο, στην καρδιά μας θα είσαι πάντα ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης, ο άνθρωπος που με τη δημιουργικότητά του φώτιζε κάθε στιγμή μας.

Δυστυχώς, χθες το απόγευμα σε βρήκαμε νεκρό στο κρεβάτι σου. Ο κόσμος μας χάνει ένα φως, αλλά η μνήμη και η αγάπη που άφησες πίσω θα φωτίζει τις καρδιές μας για πάντα.

Προσκαλώ τους φίλους και τους συγγενείς μας να παραστούν στην κηδεία σου, ώστε να τιμήσουμε την αγαπημένη σου ψυχή. Θα ανακοινώσουμε την ώρα και την ημέρα μόλις έχουμε νεότερα νέα.

Δείτε έργα του:

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ