21.8 C
Chania
Thursday, May 23, 2024

Έφυγε από τη ζωή ο Στέφανος Βουρεξάκης

Ημερομηνία:

Απεβίωσε στα ογδόντα οκτώ του χρόνια ο Στέφανος Βουρεξάκης μετά από σύντομη εισαγωγή του στο Νοσοκομείο Χανίων του οποίου υπήρξε στο παρελθόν για πολλά χρόνια διευθυντής.
Ο Στέφανος Βουρεξάκης απόφοιτος του Παντίου Πανεπιστημίου του τμήματος πολιτικών επιστημών ξεκίνησε την καριέρα του αρχικά από το νοσοκομείο Χανίων σαν γραμματέας και αργότερα σαν διευθυντής σε πολλά άλλα Νοσοκομεία .

Στη δικτατορία, εκδιώχτηκε από τη χούντα και υπηρέτησε σαν Διευθυντής στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Λέρου και της Καλύμνου.

Μετά την μεταπολίτευση σαν διευθυντής υπηρέτησε αρχικά στο Ψυχιατρείο και το Νοσοκομείο Χανίων στη συνέχεια στα νοσοκομεία της Κεφαλονιάς, της Λαμίας και πάλι των Χανίων από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

6 χρόνια μετά την καταστροφή τους οι Ιταλικοί Στρατώνες για 25+10 χρόνια στο Δήμο Χανίων

Η βουλευτής Χανίων Σέβη Βολουδάκη πραγματοποίησε συνάντηση  στα  γραφεία...

Σχολικά γεύματα: Μία μπίζνα 120 εκατ. ευρώ ετησίως χωρίς ελέγχους και ποιότητα

Σοβαρά ερωτήματα εγείρονται γύρω από την υπόθεση της μαζικής...

Με αφορμή τη δηλητηρίαση στη Λαμία, σχολικά γεύματα για όλα τα παιδιά και σχολεία

Του Φώτη Ποντικάκη * Η δηλητηρίαση μαθητών στη  Λαμία μετά από...