11.8 C
Chania
Saturday, January 17, 2026

Έχασε την μάχη με την ζωή η φοιτήτρια που είχε εγκλωβιστεί σε ασανσέρ ξενοδοχείου στα Χανιά

Ημερομηνία:

Έχασε την μάχη με την ζωή η 20χρονη φοιτήτρια που είχε εγκλωβιστεί στο ασανσέρ του ξενοδοχείου όπου εργαζόταν στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα στις 10.35 στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων όπου και νοσηλευόταν πάνω από δέκα ημέρες.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν στις 20 Σεπτεμβρίου όταν η 20χρονη φοιτήτρια, που έκανε την εξάσκησή της σε ξενοδοχείο του Σταυρού Αποκορώνου στα Χανιά, υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που βρισκόταν μέσα στο ασανσέρ του νοσοκομείου.

Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα έμεινε στο ασανσέρ για περίπου 20 λεπτά χωρίς να έχει τις αισθήσεις της.

Όταν οι εργαζόμενοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά ειδοποίησαν τους αρμόδιους και άνοιξαν το ασανσέρ βρίσκοντας μέσα την άτυχη κοπέλα.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ο ναυαγοσώστης του ξενοδοχείου ο οποίος και έδωσε τις πρώτες βοήθειες ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο νοσοκομείο των Χανίων όπου και εισήχθη επειγόντως στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δυστυχώς, σήμερα, 23 ημέρες μετά η 20χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και όλο το ξενοδοχείο.

topontiki.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι χίπις, ο Αζωγυρές και η Παλαιόχωρα: Ένα κομμάτι ζωντανής ιστορίας

Πριν η Παλαιόχωρα γίνει γνωστός τουριστικός προορισμός, πριν οι...

Γιάνης Βαρουφάκης: Κι όμως, αστυνομία στο σπίτι του – Κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις μετά τις δηλώσεις για το ecstasy

Κλήση για προκαταρκτική εξέταση ενώπιον της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών έλαβε ο Γιάνης...