14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Έχουν πλάκα εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ – Πρώτα προχωράνε με πετρέλαια στην Κρήτη και μετά καλούν σε διαδήλωση για το κλίμα

Ημερομηνία:

Εντάξει, σίγουρα, όσοι παραπάνω καλούν σε μία διαδήλωση για το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής τόσο καλύτερα, αλλά από την άλλη δε μπορούμε να μη στηλιτεύσουμε τη στάση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί η Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα γνωρίζει ότι ήταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που προχώρησε όλες τις διαδικασίες για εξορύξεις και νότια της Κρήτης με πειραματική μέθοδο για πετρέλαια, τη στιγμή όπου όλες οι περιβαλλοντικές οργανώσεις παγκοσμίως καλούν σε απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα.

Πώς λοιπόν ενώ δεν αντέδρασε σε αυτές τις εξελίξεις σήμερα καλεί τους πολίτες να πάρουν μέρος “στην παγκόσμια κινητοποίηση για να σταματήσουμε την περιβαλλοντική καταστροφή και για όλα αυτά που καταστρέφουν τις βάσεις επιβίωσης εκατομμυρίων πληθυσμών και τη βιοποικιλότητα στον πλανήτη, ο οποίος θα καταστεί αβίωτος αν δεν αναληφθούν επειγόντως δραστικές περιβαλλοντικές πολιτικές”;

Ή μήπως έχει αλλάξει η στάση της ΝΕ Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των εξορύξεων;

Ή μήπως η εξόρυξη υδρογονανθράκων και η χρησιμοποίησή τους είναι εις όφελος του πλανήτη και καταπολεμά την κλιματική αλλαγή;

Οφείλουν, νομίζουμε, να δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ