28.8 C
Chania
Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια με τους τουρίστες στο φαράγγι της Σαμαριάς

Ημερομηνία:

Αίσιο τέλος είχε η μικρή περιπέτεια που έζησαν το πρωί 57 επισκέπτες τουφαραγγιού της Σαμαριάς όταν κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας τους ξέσπασε δυνατή νεροποντή.

Οι επισκέπτες που είχαν διανύσει τα πρώτα χιλιόμετρα της διαδρομής οδηγήθηκαν από το προσωπικό του φαραγγιού με ασφάλεια σε φυλάκιο μέσα στο δρυμό και όταν οι καιρικές συνθήκες βελτιώθηκαν επέστρεψαν χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα αργά το μεσημέρι , στην είσοδο του φαραγγιού.

Από το μεσημέρι σε όλο το μήκος του φαραγγιού της Σαμαριάς που έκλεισε για λόγους ασφαλείας γίνεται έλεγχος της βατότητας του εθνικού δρυμού.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εσπερίδα του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Χανίων στις 18 Ιουνίου

Εσπερίδα Διάχυσης του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Χανίων στις 18 Ιουνίου 2026 στο Πνευματικό Κέντρο. Ενημέρωση για τους στόχους και τις δράσεις της σχολικής μονάδας.

1η Γιορτή Παγωτού στα Χανιά: Γλυκιά γιορτή για μικρούς και μεγάλους στον Δημοτικό Κήπο

Η 1η Γιορτή Παγωτού πραγματοποιείται στις 17 Ιουνίου 2026 στον Δημοτικό Κήπο Χανίων. Διοργανώνεται από το Σωματείο Ζαχαροπλαστών με τη στήριξη του Δήμου Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης.

«Μικροί σεισμολόγοι» στην Κρήτη: Πιλοτικό δίκτυο σχολικών σεισμογράφων σε οκτώ σχολεία του νησιού

Η Περιφέρεια Κρήτης και το ΕΛΜΕΠΑ παρουσίασαν το Πιλοτικό Δίκτυο Σχολικών Σεισμογράφων σε 8 σχολεία. Μαθητές γίνονται «μικροί σεισμολόγοι» με πραγματικά επιστημονικά δεδομένα.

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και ξεκινά το έργο της ολοκληρωμένης καταπολέμησης των κουνουπιών

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε τη σύμβαση για το έργο καταπολέμησης κουνουπιών 2026-2028, προϋπολογισμού 1,9 εκατ. ευρώ, με drones και σύγχρονη τεχνολογία.