24.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Αγαπητή κ. Μέρκελ και σεβαστέ κ. Σόιμπλε, είπατε ότι δεν έχετε εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό, αλλά οδηγήσατε την Ελλάδα στην καταστροφή

Ημερομηνία:

Αγαπητή κ. Μέρκελ

Σεβαστέ κ. Σόιμπλε

Είπατε ότι δεν έχετε εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό και το τεκμηριώσατε με διάφορους τρόπους.

Είπατε ότι θα μας επιβάλλετε διάφορες βαριές τιμωρίες προκειμένου να διασφαλίσετε ότι οι ασυνεπείς, αναξιόπιστοι, τεμπέληδες, ανίκανοι, απατεώνες Έλληνες θα υλοποιήσουν τις βαριές τιμωρίες προκειμένου να σωθούν και όλα αυτά γιατί δεν μας εμπιστεύεστε. Με μεγάλο σεβασμό, με σκυμμένο κεφάλι και γονατιστός σε ένα γόνατο (με συγχωρείτε για την απρέπεια αλλά σπανίως γονατίζω και στα δύο γόνατα και αυτό μόνο για χάρη του Υψίστου) θέλω να σας πω ότι συμφωνώ απολύτως με την άποψή σας περί εμπιστοσύνης και σας θυμίζω ότι:

Η πολιτική σας κουλτούρα οδήγησε σε εκατομμύρια θανάτους (Α πόλεμος)

Η πολιτική σας κουλτούρα οδήγησε σε εκατομμύρια θανάτους (Β πόλεμος)

Η πολιτική σας κουλτούρα οδήγησε να εξαπατήσετε και να μην δώσετε όλες τις αποζημιώσεις στα κράτη τα οποία καταστράφηκαν εξ αιτίας σας

Η πολιτική σας κουλτούρα οδήγησε την Ελλάδα σε ανθρωπιστική κρίση τα τελευταία 5 χρόνια

Ναι συμφωνώ ότι τίθεται σοβαρό ζήτημα εμπιστοσύνης και εντιμότητας ενός κράτους μόνο που κατά την ταπεινή μου γνώμη αφορούν εσάς, την πολιτική και οικονομική ελιτ της χώρας σας και όχι τους Έλληνες.

ΥΓ 1: Πολλοί θα υποστηρίξουν ότι είναι πολιτικό λάθος να στοχοποιείται η Γερμανία έχουν απόλυτο δίκιο. Το έγκλημα εις βάρος της Ελλάδος με συνεπή και συντεταγμένο τρόπο υλοποιείται από πολλούς, εντός και εκτός Ελλάδος, εδώ και χρόνια και κυρίως από τότε που μπήκαμε στον «παράδεισο» της Ευρωζώνης με τους διάφορους κανόνες οι οποίοι ισχύουν απαρέγκλιτα μόνο για τις μικρές και αδύνατες οικονομικά χώρες .

ΥΓ 2: Να μην ξεχνάμε ότι η Γερμανία κατά τη διάρκεια της ύπαρξής της μετράει μόνο τελικές ήττες.

ΥΓ 3: Απορρίπτω μετά βδελυγμίας και δεν συμφωνώ με την άποψη την οποία φέρετε να εξέφρασε ο κος Ουίνστον Τσώρτιλ.

Κουκουράκης Κων/νος
Π Δήμαρχος Ιναχωρίου
Δημοτικός Σύμβουλος Κισσάμου

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ