20.8 C
Chania
Sunday, June 2, 2024

Αγελάδα ανέβηκε σε στέγη σπιτιού, η στέγη έσπασε και η αγελάδα σκότωσε τον άνθρωπο που κοιμόταν

Ημερομηνία:

Το 2013, μια αγελάδα που ζύγιζε έναν τόνο, έπεσε από τη στέγη ενός σπιτιού στη νοτιοανατολική Βραζιλία προκαλώντας τραγικό θάνατο σε έναν 46χρονο άνδρα την ώρα που κοιμόταν.

Η αγελάδα ενός τόνου βοσκούσε σε έναν λόφο πίσω από το μικρό σπίτι, στην πόλη Caratinga, όταν πάτησε στην οροφή από αμίαντο, η οποία κατέρρευσε κάτω από το βάρος της.

Ο Joao Maria de Souza, 46 ετών, ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι όταν το ζώο έπεσε πάνω του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέθανε την επόμενη μέρα, σύμφωνα με πληροφορίες από εσωτερική αιμορραγία.

Ο κ. Souza είχε τις αισθήσεις του και φαινόταν να είναι σε καλή κατάσταση, αλλά χρειάστηκε να περιμένει πολύ για να τον δει γιατρός, είπαν συγγενείς του.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αυτό είναι το τρίτο τέτοιο περιστατικό στην περιοχή τα τελευταία τρία χρόνια. Στα δύο προηγούμενα περιστατικά δεν υπήρξαν θύματα.

Στην πρώτη περίπτωση, δεν υπήρχε κανείς μέσα στο σπίτι όταν η αγελάδα έπεσε από τη στέγη. Στο δεύτερο περιστατικό, ένα μωρό και ένα μικρό παιδί κοιμόντουσαν δίπλα στο σημείο που έπεσε το ζώο, σε κάτι που τότε χαρακτηρίστηκε ως πραγματικό θαύμα!

Το Caratinga βρίσκεται σε μια λοφώδη περιοχή του Minas Gerais, μιας πολιτείας της Βραζιλίας που παραδοσιακά είναι γνωστή ως περιοχή κτηνοτροφίας και παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιορτή Περιβάλλοντος στο Στρατόπεδο Μαρκοπούλου γεμάτο… αμάξια!

Γιορτή Περιβάλλοντος σήμερα Σάββατο στο πρώην Στρατόπεδο Μαρκόπουλου, όμως...

«Ποδηλατούμε με Ασφάλεια» στο Μεγάλο ΣΥΝ.ΚΑ στα Λιβάδια!

Μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη δράση και διασκέδαση έχει ετοιμάσει...

Γιατί εξετάζεται η απαγόρευση των κηδειών τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες

Ζήτημα έχει προκύψει με την τέλεση των κηδειών τα Σαββατοκύριακα και...