Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Αγρότες και ελεύθεροι επαγγελματίες στο ίδιο τσουβάλι με μεγαλοκαναλάρχες για τον Παύλο Πολάκη

Σχόλιο ανέρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο Χανιώτης αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με το οποίο αναφέρεται στον αγώνα που δίνουν οι αγρότες αλλά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες με απαξιωτικούς όρους.

Αφού αρχικά τα βάζει με το συνήθη ύποπτο τα “πληρωμένα παπαγαλάκια” θέτει μαζί με τους μεγαλοκαναλάρχες, τους αγρότες και τους ελευθεροεπαγγελματίες, που όλοι μαζί θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση “για να συνεχίσουν να μην πληρώνουν αυτά που τους αναλογούν”!

Έγραψε πιο συγκεκριμένα:

Ουρλιαξτε πληρωμενοι παπαγαλοι…Και θα πληρωσετε και θα δημοπρατηθουν οι αδειες (4 τον αριθμο) και θα μπει ταξη στο τηλεοπτικο τοπιο και η κυβρνηση θα μακροημερευσει και η πρωτη αξιολογηση θα τελειωσει και στη κουβεντα για τη μειωση του χρεους θα μπουμε ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΞΕΤΕ “εκπροσωπους “των μπλοκων η των ελευθεροεπαγγελματιων που πεντε χρονια εκαναν μοκο και τωρα πηραν το λαβαρο για να συνεχιζουν να μην πληρωνουν αυτα που τους αναλογουν.

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ο Γιάννης Κουράκης για τον Φοίβο Ιωάννιδη

Αποχαιρετούμε με συγκίνηση τον Αντιστασιακό, ευπατρίδη της πολιτικής και ιστορικό στέλεχος της Δημοκρατικής Παράταξης                 Φοίβο…

57 seconds ago

“Integral element” στο Theatre 73100

23,24,25,26, 30,31 Μάη και 1,2 Ιούνη 21:00, στο Theatre 73100 Μια αυθάδικη κωμωδία, μια τραγική ειρωνεία φέρνει επί σκηνής η artistic performance…

10 mins ago

Εκδήλωση μνήμης στους Κάμπους Κεραμιών την Κυριακή

Εκδήλωση τιμής και μνήμης υπέρ των θυμάτων της 8ης Μαΐου 1944 και των λοιπών πεσόντων…

13 mins ago

“Ήταν δυνατόν να αποτραπεί η κατάληψη της Κρήτης από τους Γερμανούς το 1941;”

“ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ 2024” στον Δήμο Πλατανιά. Ομιλία με θέμα "Ήταν δυνατόν να αποτραπεί η κατάληψη…

13 mins ago

Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ “πάγωσαν” την αποστολή πυρομαχικών στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την παράδοση φορτίου βομβών στο Ισραήλ διότι η κυβέρνηση του…

15 mins ago

9 Μάη 1945: Όταν οι λαοί νίκησαν! | Φωτός+Βίντεο

Οταν ο στρατιώτης του Κόκκινου Στρατού κάρφωνε τη σημαία της Επανάστασης στην καρδιά του ναζισμού,…

19 mins ago

This website uses cookies.