12.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Αγρότες και ελεύθεροι επαγγελματίες στο ίδιο τσουβάλι με μεγαλοκαναλάρχες για τον Παύλο Πολάκη

Ημερομηνία:

Σχόλιο ανέρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο Χανιώτης αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με το οποίο αναφέρεται στον αγώνα που δίνουν οι αγρότες αλλά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες με απαξιωτικούς όρους.

Αφού αρχικά τα βάζει με το συνήθη ύποπτο τα “πληρωμένα παπαγαλάκια” θέτει μαζί με τους μεγαλοκαναλάρχες, τους αγρότες και τους ελευθεροεπαγγελματίες, που όλοι μαζί θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση “για να συνεχίσουν να μην πληρώνουν αυτά που τους αναλογούν”!

Έγραψε πιο συγκεκριμένα:

Ουρλιαξτε πληρωμενοι παπαγαλοι…Και θα πληρωσετε και θα δημοπρατηθουν οι αδειες (4 τον αριθμο) και θα μπει ταξη στο τηλεοπτικο τοπιο και η κυβρνηση θα μακροημερευσει και η πρωτη αξιολογηση θα τελειωσει και στη κουβεντα για τη μειωση του χρεους θα μπουμε ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΞΕΤΕ “εκπροσωπους “των μπλοκων η των ελευθεροεπαγγελματιων που πεντε χρονια εκαναν μοκο και τωρα πηραν το λαβαρο για να συνεχιζουν να μην πληρωνουν αυτα που τους αναλογουν.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...