14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Αγρότης στην Κρήτη οδήγησε ακρωτηριασμένος για να ζητήσει βοήθεια, όμως δεν κατάφερε να σώσει το πόδι του

Ημερομηνία:

Συγκλονισμένοι είναι όλοι οι κάτοικοι στην Μεσαρά της Κρήτης, από την περιπέτεια ενός 52χρονου συγχωριανού τους, ο οποίος αν και τραυματίστηκε βαρύτατα σε ατύχημα που είχε την Τετάρτη με το τρακτέρ του, εντούτοις υπέδειξε απίστευτο ψυχικό σθένος.

Ο αγρότης είχε πάει με το τρακτέρ του σε αγροτική περιοχή του Πλατάνου για να γεμίσει με νερό ένα βυτίο. Ωστόσο για άγνωστους λόγους ο «σταυρός» έπιασε το παντελόνι του με αποτέλεσμα να τον παγιδεύσει και να του «αλέσει» στην κυριολεξία το πόδι.

Όταν ο 52χρονος διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε τρόπος επικοινωνίας ώστε να ζητήσει βοήθεια, κατάφερε να δέσει με ένα σύρμα, το σχεδόν ακρωτηριασμένο πόδι του και αιμόφυρτος να οδηγήσει το αγροτικό μηχάνημα μέχρι την πλατεία του χωριού του. Μόλις φίλοι και συγγενείς είδαν τι ακριβώς είχε συμβεί υπέστησαν σοκ. Ο 52χρονος αγρότης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το πόδι του.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ