19.8 C
Chania
Σάββατο, 11 Απριλίου, 2026

Αδιανόητα πράγματα – Στο ΣΚΑΪ βάφτισαν βίντεο με ατύχημα στη Ρώμη ως «τρόμο στα καταφύγια» της Ουκρανίας!

Ημερομηνία:

Στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, σε ρεπορτάζ για την Ουκρανία με τίτλο «Συγκλονιστικές εικόνες από τα καταφύγια – Ζουν με τον τρόμο», παρουσιάστηκε βίντεο που έδειχνε πλήθος κόσμου να κατεβαίνει μια κυλιόμενη σκάλα και κυριολεκτικά να πατάει ο ένας πάνω στον άλλον.

Μόνο που αυτό το βίντεο, όπως αποδείχθηκε, είναι από το 2018, στο μετρό της Ρώμης, όταν από την κατάρρευση κυλιόμενης σκάλας στον σταθμό «Ρεπούμπλικα» τραυματίστηκαν πάνω από 20… Ρώσοι φίλαθλοι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ την ώρα που δείχνουν το συγκεκριμένο βίντεο, δήθεν από καταφύγια της Ουκρανίας, η δημοσιογράφος αναφέρει: «Με το που μπαίνουν μέσα (στα καταφύγια), τρέχουν ακόμα πιο γρήγορα για να προλάβουν. Ο ένας πέφτει πάνω στον άλλον. Κάποιοι μάλιστα κινδυνεύουν να τραυματιστούν σοβαρά».

Αδιανόητα πράγματα. Καθαρή προπαγάνδα.

Δείτε την είδηση όπως δημοσιευθηκε από ελληνικά site τον Οκτώβριο του 2018

Πηγη: 2020

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεγάλη Παρασκευή στις φυλακές Νέας Αλικαρνασού – Όταν οι κρατούμενοι μετάφεραν τον σταυρό και τον Επιτάφιο

Η Μεγάλη Παρασκευή είναι ημέρα πένθους, εσωτερικών διεργασιών, προσωπικού...

Ηράκλειο: Κατάνυξη και συγκίνηση στην περιφορά του Επιταφίου εντός του νοσοκομείου

Εκεί όπου δοκιμάζονται περισσότερο από οπουδήποτε αλλού οι αντοχές...

«Φρένο» στην επικίνδυνη διακίνηση κροτίδων στην Κρήτη: Χιλιάδες κατασχέσεις και συλλήψεις

Με αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα και σαρωτικούς ελέγχους σε ολόκληρη...