17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Αδ. Γεωργιάδης: «Είχαν το θράσος να μας κατηγορούν οι άχρηστοι»

Ημερομηνία:

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας τα μέλη της ανεπρόκοπους, ανίκανους και άχρηστους, ενώ τόνισε πως φέρνουν το χειρότερο μνημόνιο όλων των εποχώ

Μιλώντας στον Real fm, ο βουλευτής της ΝΔ, τόνισε πως οι Τσίπρας και Καμμένος δέχθηκαν όλες τις απαιτήσεις των δανειστών και φέρνουν το χειρότερο μνημόνιο που έχει δει ο ελληνικός λαός.

«Δεν κλείδωσε η συμφωνία, κλείδωσε η πανωλεθρία. Δεν υπάρχει καμιά συμφωνία, υπάρχει η πλήρης αποδοχή από Τσίπρα και Καμμένο όλων των απαιτήσεων της τρόικας, απαιτήσεων που είχε απορρίψει η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Όλα αυτά τα δεχθήκαν σαν καλά παιδιά οι Τσίπρας, Καμμένος. Φόρτωσαν στον ελληνικό λαό το χειρότερο μνημόνιο όλων των εποχών. Ο μέσος Έλληνας δεν έχει καταλάβει το τι έχει υπογραφεί, οι ψηφοφόροι τους έπεσαν θύμα κοροϊδίας»

Αναφερόμενος στην κριτική που είχαν ασκήσει οι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στις προηγούμενες κυβερνήσεις και στην πολιτική λιτότητας που αυτές είχαν εφαρμόσει, τόνισε πως «είχαν το θράσος να μας κατηγορούν αυτοί οι ανεπρόκοποι, οι ανίκανοι, οι άχρηστοι ότι δεν ξέραμε να κάνουμε διαπραγμάτευση και κάνανε αυτοί οι έξυπνοι καλύτερη και φέρανε αυτή τη συμφορά».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν είναι σίγουρο το ότι θα ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας η Νέα Δημοκρατία, καθώς θα θέσει πρώτα κάποιους όρους

thepressproject.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ