15.8 C
Chania
Tuesday, December 16, 2025

Αθώος ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς – Είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό του ταξιτζή

Ημερομηνία:

Αθώος κατά πλειοψηφία με την ψήφο των ενόρκων κρίθηκε ο ηθοποιός Γιωργος Καρκάς για την κατηγορία του βιασμού ενός οδηγού ταξί το Νοέμβριο του 2018.

Οι ένορκοι με 4 ψήφους έκριναν αθώο τον κατηγορούμενο ενώ διαφορετική άποψη είχαν οι 3 τακτικοί δικαστές.

Αντιθέτως ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Πλέον αναμένεται η ποινή του για το συγκεκριμένο αδίκημα, ενώ αυτή τη στιγμή αναμένεται απόφαση επί των ελαφρυντικών.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: “Ο Φύσσας εξιχνίασε μόνος του τη δολοφονία του”

Η δολοφονία Φύσσα απασχόλησε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται η δίκη της...

Τελικά, είναι ο “Φραπές” ο “Τζιτζής” του ΟΠΕΚΕΠΕ ή λέει ψέμματα;

Προκλήθηκε σύγχυση από δημοσιεύματα που παρουσίαζαν ως «αποκάλυψη» ότι...