15.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Αισιοδοξία για την τύχη του νοσοκομείου Ιεράπετρας

Ημερομηνία:

Θετικά μηνύματα έρχονται από την Αθήνα, για το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, λίγες ώρες μετά την αναχώρηση του δημάρχου Σήφη Αναστασάκη για την πρωτεύουσα, με σκοπό να δει από κοντά τον υπηρεσιακό υπουργού Υγείας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να γίνει ανάκληση της Κ.Υ.Α, που οδηγεί σε υποβάθμιση το νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής.

Την είδηση έχουν δεχτεί με ικανοποίηση οι κάτοικοι της πόλης και οι τοπικοί φορείς και για το λόγο αυτό ο κος Αναστασάκης αναχωρώντας από το αεροδρόμιο Ηρακλείου εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος.

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε χθες  να μπει λουκέτο στο Δήμο.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜέΡΑ25: Οι αγρότες δεν είναι “εγκληματική οργάνωση”

Η κυβέρνηση συκοφαντεί τους παραγωγούς για να κρύψει την...

Όταν το Παρελθόν Ζητάει Δικαιοσύνη

Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος, αυτός ο μεγάλος και...

Χανιά: Σύροι γιορτάζουν την πρώτη επέτειο από την πτώση του Άσαντ | Φωτός

Σε κλίμα συγκίνησης η συριακή κοινότητα των Χανίων συγκεντρώθηκε...