Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Αισιόδοξα μηνύματα για τον τουρισμό της Κρήτης από την Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Αυστρία

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον τουρισμό της Κρήτης από την διεθνή έκθεση τουρισμού της Βιέννης στην Αυστρία (Ferien-Messe 2016) που θα διαρκέσει έως την Κυριακή και φιλοξενεί 700 εκθέτες από 70 χώρες. Η Κρήτη όπως αναφέρεται βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων δημοφιλών τουριστικών προορισμών στις προτιμήσεις των Αυστριακών ενώ αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από πλευράς Αυστριακών τουριστικών επιχειρήσεων και ταξιδιωτικών γραφείων για τις προοπτικές του τουρισμού κατά τη φετινή χρονιά. Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσωπούν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ρεθύμνου Νίκος Κακογιαννάκης.
Στο πλαίσιο της συμμετοχής της Κρήτης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Βιέννης, πραγματοποιούνται επαφές με κορυφαίους τουριστικούς φορείς και αεροπορικές εταιρείες ενώ προγραμματίζονται, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, από κοινού δράσεις προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω το τουριστικό ρεύμα από την Αυστρία προς το νησί μας.
«Με χαρά βλέπουμε ότι η θετική δυναμική που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια στην Αυστριακή αγορά διατηρείται και για το 2016. Οι αφίξεις από την Αυστρία το 2015 ξεπέρασαν τις 50.000 στην Κρήτη, οι Αυστριακοί αγαπάνε το νησί μας και απολαμβάνουν να το εξερευνούν σε όλα τα επίπεδα» δήλωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης. Είναι ακόμα νωρίς, πρόσθεσε, «να μιλάμε για αριθμούς, καθώς το δείγμα είναι ακόμα μικρό σε απόλυτους αριθμούς, υπάρχει αναμφισβήτητα ένα θετικό κλίμα που αν το αξιοποιήσουμε σωστά θα μεταφραστεί σε αυξημένες αφίξεις. Υπάρχει παράλληλα μεγάλο ενδιαφέρον από τους τοπικούς Αυστριακούς φορείς τόσο για νέα τουριστικά προϊόντα, αλλά και για νέους προορισμούς εντός Κρήτης. Σε συνεργασία με το τοπικό γραφείο του ΕΟΤ Αυστρίας, ετοιμάζουμε στοχευμένες δράσεις που θα αναδείξουν όλες τις νέες επιλογές».

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Κατά 11 βαθμούς ανέβηκε η θερμοκρασία στο Ρέθυμνο σε 90 λεπτά!

Από τους 19 στους... 30 "σκαρφάλωσε" ο υδράργυρος στο Ρέθυμνο, μέσα σε μιάμιση ώρα, σήμερα…

17 mins ago

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Χανίων για την 83η επέτειο της Μάχης της Κρήτης

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιούνται οι κεντρικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της 83ης…

18 mins ago

Κυβερνητική σύγχυση: Ο Άδωνις Γεωργιάδης προεξοφλεί κίνηση Μητσοτάκη για κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Σε επικίνδυνα παιχνίδια για τον χειρισμό κρίσιμων εθνικών θεμάτων, όπως το μέτωπο με τη Βόρεια Μακεδονία, επιδίδεται η κυβέρνηση υπό τη…

18 mins ago

Ιδρυτική διακήρυξη της Πρωτοβουλίας Σφακίων ενάντια στην εγκατάσταση αιολικής ΒΑΠΕ

Σφακιανοί προχώρησαν στη δημιουργία πρωτοβουλίας ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννήτριων. Στην ιδρυτική διακήρυξη της η Πρωτοβουλία…

28 mins ago

3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων: Προφεστιβαλική εκδήλωση στα Χανιά, με τον Γάλλο συγγραφέα Καρύλ Φερέ

Προφεστιβαλική εκδήλωση στα Χανιά με τον Γάλλο συγγραφέα Καρύλ Φερέ Την Πέμπτη 23/5/2024, στις 20:30,…

28 mins ago

Πολυεπίπεδη αναβάθμιση του Αμερικανονατοϊκού προμαχώνα: Προχωράνε οι εργασίες στη Σούδα

Αμερικανοί, κυβέρνηση και αστικά κόμματα επιταχύνουν την αναβάθμιση των υποδομών στο ευρωατλαντικό τους προπύργιο στη…

34 mins ago

This website uses cookies.