25.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

#ακρίτα: Το twitter δεν «ξεπλένει» την Ακρίτα – Νεοπλουτίστικη ξετσιπωσιά

Ημερομηνία:

Η Θάτσερ έλεγε “δεν υπάρχει φτωχοί, υπάρχουν κακοί χαρακτήρες”, η Έλενα Ακρίτα λέει “Τον χορτασμένο μη φοβάσαι, τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι”…

Η Έλενα Ακρίτα επέλεξε να σχολιάσει την πέμπτη θέση που κατέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση με μια ανάρτηση που προκάλεσε πολλές και διαφορετικές αντιδράσεις στα social media.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε νέα ανάρτηση μετά από αυτή που έκανε την Πέμπτη

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, αλλά και στο Χ ήταν πολλά και διαφορετικά: κυρίως για τη φωτογραφία που χρησιμοποίησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όπου φαινόταν η πισίνα του σπιτιού της, καθώς και για τη φράση «ο γιος της πλύστρας».

Πιο συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα έγραψε ότι: «Τώρα στο Open, ο ΣΥΡΙΖΑ πέμπτος. Καλά το πάμε, ο κόσμος μάς αποθεώνει, συνεχίζουμε με μπρίο το ίδιο βιολί.

Προσφυγή στις κάλπες χτες».

Στη συνέχεια πρόσθεσε στα σχόλια: «Και για να τους προλάβω, ναι το σπίτι έχει πισίνα σχεδόν 40 χρόνια, από το 1985 που χτίστηκε. Αν είχα κάτι να κρύψω δεν θα τη φωτογράφιζα. Τον χορτασμένο μη φοβάσαι, τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία».

Η ανάρτηση στο Facebook

Οι αντιδράσεις μετά την ανάρτηση

Όπως προαναφέρθηκε οι αντιδράσεις μετά την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα ήταν ποικίλες, από ανώνυμους και επώνυμους λογαριασμούς, ειδικά στο Χ.

Δείτε ενδεικτικά:

 

 

 

 

Η διόρθωση

Το πρωί της Παρασκευής η Έλενα Ακρίτα επανήλθε στο θέμα, σημειώνοντας σε διορθωτική ανάρτηση ότι: «Θα ήθελα να διορθώσω κάτι που έγραψα χτες. Η φράση ‘μη φοβασαι τον χορτασμένο, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι’ αποδίδεται εσφαλμένα στον Λένιν. Λάθος. Λάθος που έχουμε κάνει πολλοί, κι εγώ ανάμεσα τους παραπάνω από μια φορά. Ο Λένιν δεν θα είχε γράψει ποτέ κάτι τόσο απαξιωτικό κι εγώ όφειλα να το έχω αξιολογήσει και διασταυρώσει. Ειλικρινά λυπάμαι».

Στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της όταν της έγραψαν: «Το να αποδιδούμε στον Λένιν τη συγκεκριμένη φράση δεν είναι το μόνο λάθος. Λάθος είναι η φράση από μόνη της», η ίδια απάντησε: «Δεν διαφωνώ και όφειλα να το αξιολογήσω».

Δείτε τη διορθωτική ανάρτηση και τα σχόλια που την ακολουθούν:

Το αιχμηρό σχόλιο του πρώην εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Καλπάκης έκανε ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο για τις αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα.

«Πολιτική μόνο για πλούσιους, διότι όσοι προέρχονται από τα λαϊκά στρώματα είναι πολύ πιθανό να γίνουν κλέφτες.

Αυτό μας λέει ωμά, κυνικά και χωρίς καν τα προσχήματα, η κυρία Έλενα Ακρίτα.

Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις.

Από την αριστοκρατική αντίληψη της συμμετοχής στην πολιτική;

Από το ξέπλυμα στους γόνους των μεγάλων επιχειρηματικών και πολιτικών οικογενειών της Δεξιάς και όσα έχουν κάνει σε βάρος του δημόσιου χρήματος;

Πάλι καλά που δεν μας είπε να φοβόμαστε λιγότερο τον Μητσοτάκη από κάποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά αυτοί είναι οι υποστηρικτές του κύριου Κασσελάκη, αυτή την αντίληψη θέλουν να εγκαθιδρύσουν στο κόμμα μας.

Οι καλοί, τίμιοι, εργατικοί και επιτυχημένοι από τη μία. Οι κακοί, πονηροί, αργόσχολοι και αποτυχημένοι από την άλλη.

Ό,τι έλεγε δηλαδή τόσα χρόνια το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, διότι δεν το άντεχε που οι ‘γιοί της πλύστρας’ – σύμφωνα με τον όρο της κυρίας Ακρίτα – τόλμησαν να αμφισβητήσουν τους νόμιμους ιδιοκτήτες της χώρας.

Τι ντροπή!».

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσωρινή φιλοξενία στην Αγυιά για τους μετανάστες που βρέθηκαν στη Γαύδο

Σε χώρο φιλοξενίας στην Αγυιά Χανίων μεταφέρθηκαν και φιλοξενούνται...

Από το Σπολέτο της Ιταλίας στα Χανιά για… εκπαίδευση!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα ευρωπαϊκό έργο “PON...

Αθώος λόγω αμφιβολιών ο Γ. Παπαντωνίου

Aθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου για ξέπλυμα...