15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

“Αλληλεγγύη στους άστεγους, όπως στους πρόσφυγες”: Η Πρωτοβουλία Μεταναστών Χανίων συλλέγει κουβέρτες και ζεστά ρούχα για τους άστεγους της πόλης

Ημερομηνία:

Η Πρωτοβουλία Μεταναστών Χανίων, καλεί τους πολίτες όπως έδειξε την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, να πράξουν το ίδιο για τους άστεγους της πόλης. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς, από τις 6 έως τις 9 το βράδυ, θα συλλέγονται ρούχα και κουβέρτες, για τους άστεγους που τώρα που μπήκε ο χειμώνας αντιμετωπίζουν εντονότατα προβλήματα.

Στο κείμενο της ανακοίνωσης αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

Στην πόλη μας ζουν άνθρωποι χωρίς σπίτι, θέρμανση, ζεστά παπλώματα.

Η πολιτεία δεν έχει φροντίσει για εκείνους, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ζουν σε κανονικές συνθήκες, να μπορούν να βρουν στέγη σε κάποιον ξενώνα, μιας και χώροι υπάρχουν, καθώς επίσης και προτάσεις έχουν γίνει και διαθεσιμότητες στήριξης έχουν αναφερθεί.

Μέχρι όμως το επίσημο κράτος να βρει λύση, και επειδή ο καιρός γίνεται κάθε μέρα και πιο παγερός, η πρωτοβουλία Μεταναστών Χανίων  θα συγκεντρώνει κουβέρτες και ζεστά ρούχα, στην Πλατεία της Αγοράς, κάθε Δευτέρα  και Τετάρτη και ώρες 6:00 – 9:00 το βράδυ.

Όπως έδειξε η κοινωνία πανελλαδικά πραγματική αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, το ίδιο θα κάνει και με τους άστεγους στην πόλη μας .

Θα σας περιμένουμε για να συνεχίσουμε το δρόμο της αλληλεγγύης.

Το δρόμο της  έμπρακτης αλληλεγγύης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ