19.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Αλ. Μαρινάκης: Ούτε ασπιρίνη, μπροστά στις πραγματικές ανάγκες των μαθητών των Χανίων η δωρεά 170 tablet

Ημερομηνία:

Ασήμαντη η δωρεά 170 tablet σύμφωνα με τον περιφερειακό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλέκο Μαρινάκη.

Όπως επισημαίνει σε σχετικό σχόλιό του:

Ούτε ασπιρίνη, μπροστά στις πραγματικές ανάγκες των μαθητών των Χανίων και συνολικά της Κρήτης, αποτελεί η δωρεά 170 tablet, που δόθηκαν από την περιφερειακή αρχή για μαθητές της Γ’ Λυκείου στον Ν. Χανίων, αφού, μάλιστα,διερευνήθηκε η οικονομική κατάσταση των γονέων (!).

Επίσης, δεν μπορεί να «απαλύνει» την κοροϊδία της κυβέρνησης, την αποκάλυψη των αλλεπάλληλων ψεμάτων του Υπουργείου Παιδείας, που υπόσχεται και …ξε-υπόσχεται ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε μαθητές.

Η αντιμετώπιση του σοβαρού ζητήματος της έλλειψης τεχνολογικών εργαλείων και μέσων για επικοινωνία και στήριξη, ειδικά αυτή την περίοδο του εγκλεισμού, για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες κι η ανάγκη χορήγησης ενός φορητού υπολογιστή και δωρεάν διαδικτυακής σύνδεσης υψηλής ταχύτηταςγια όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς αποτελούν ευθύνη και υποχρέωση της Κυβέρνησης.Κι όσο αυτή η υποχρέωση δεν εκπληρώνεται, απογειώνονται οι κοινωνικές και εκπαιδευτικές ανισότητεςμε πολιτική επιλογή της κυβέρνησης.

Η διοίκηση της περιφέρειας να ασκήσει πίεση στην κυβέρνηση, εδώ και τώρα να ικανοποιήσει τη συλλογική απαίτησητων σωματείων εκπαιδευτικών και των οργάνων του γονικού κινήματος για τη χορήγηση από την πολιτεία ηλεκτρονικού υπολογιστή και γρήγορου, δωρεάν ίντερνετ  για όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Οτιδήποτε άλλο υπηρετεί   επικοινωνιακά παιχνίδια και μόνο!

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χάος στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ: Το κίνημα υπέρ της Παλαιστίνης εξαπλώνεται και σε άλλες χώρες

Εξαπλώνονται σε πολλά πανεπιστήμια στον κόσμο, οι διαδηλώσεις αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους που βρίσκονται...

Η ΠΑΠΑΔΙΑ

(Μια αφήγηση που πηγάζει από ιστορικά γεγονότα)... Μες τη νύχτα...

Σα σήμερα, 4 Μαΐου 2017, πέθανε ο ανυπότακτος Αναρχικός Βαρδής Τσουρής | Φωτός

Κάθε τόπος έχει ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα...