24.8 C
Chania
Friday, July 5, 2024

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Θετική εξέλιξη για στρατόπεδο Μαρκοπούλου η επίσπευση της διαδικασίας»

Ημερομηνία:

«Οι πολίτες ζητούν από εμάς περισσότερη δουλειά και λύσεις που θα βελτιώνουν με απτούς τρόπους την καθημερινότητα και τη ζωή τους, αυτό είναι το βασικό μήνυμα των εκλογών» σημείωσε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια για την ψήφιση σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών.

«Με τις διατάξεις που υπερψηφίζουμε παράγουμε θετικό αποτελέσματα για τους πολίτες», τόνισε ο Βουλευτής Χανίων, αναφερόμενος σε θέματα όπως η κλιμακωτή μείωση προστίμων στα τέλη κυκλοφορίας και η εκκαθάριση του μητρώου οχημάτων με την αξιοποίηση ψηφιακών βάσεων δεδομένων.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρθηκε επιπλέον στη σημασία της εισαγωγής των πρώτων ρυθμίσεων και για τα προϊόντα τεχνολογίας blockchain – με χαρακτηριστικό προϊόν τα λεγόμενα κρυπτονομίσματα – σύμφωνα με τα όσα ισχύουν στην Ε.Ε.
Στη συνέχεια, ο Χανιώτης Βουλευτής επισήμανε την αξία της αποσαφήνισης των όρων εξαγοράς διακατεχομένων ακινήτων του Δημοσίου από ιδιώτες ως μέτρο «θετικό, φιλικό προς τον πολίτη, το οποίο δεν θίγει δικαιώματα του δημοσίου και δεν θέτει προσκόμματα στην οικονομική ανάπτυξη ούτε του πολίτη αλλά ούτε και της τοπικής οικονομίας».

Ειδική αναφορά έκανε τέλος ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης και στις θετικές εξελίξεις για το στρατόπεδο Μαρκοπούλου, καθώς πλέον, με διάταξη που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, θα μπορούν να επιταχυνθούν οι διαδικασίες υπέρ του Δήμου Χανίων, ώστε το ταχύτερο να περάσει στην κοινωνία των Χανίων.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη 24χρονος για πορνογραφία ανηλίκων και εκδικητική πορνογραφία

Αστυνομική έρευνα που έγινε μετά από καταγγελία για άγνωστο...

«Δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή» απαντά ο Αντώνης Ρέμος για τη δέσμευση της περιουσίας του – «Δεν κλήθηκα να δώσω εξηγήσεις»

Στην έρευνα για μεγάλου οικονομικού αντικειμένου φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρημάτων που...

Ο Αχιλλέας Μπέος τρολάρει το ΠΑΣΟΚ ανακοινώνοντας την… υποψηφιότητά του

Με μια νέα ανάρτηση ο Αχιλλέας Μπέος τρολάρει τις εσωκομματικές εκλογές...