19.3 C
Chania
Παρασκευή, 27 Μαρτίου, 2026

Αμερικανοί στρατιώτες ξαναχτυπούν: Αρνούμαστε να πολεμήσουμε στη Συρία στο πλευρό της Αλ Κάιντα

Ημερομηνία:

Τη στιγμή που ο Μπαράκ Ομπάμα αναζητά συμμάχους για χτύπημα στη Συρία, Αμερικανοί στρατιώτες βγάζουν αντιπολεμικές “κραυγές” στο διαδίκτυο.Οι διαμαρτυρόμενοι ποζάρουν με τη στρατιωτική τους στολή, στο φακό κρατώντας αυτοσχέδια πλακάτ που γράφουν ότι δεν υπηρετούν στο στρατό για να πολεμήσουν την Αλ Κάιντα στη Συρία.

Οι εμπλεκόμενοι έχοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους καλυμμένα για ευνόητους λόγους, ανεβάζουν τις φωτογραφίες στα social media και προκαλούν σάλο.

Τα συγκεκριμένα άτομα είναι αδύνατον, μέχρι στιγμής να αναγνωριστούν από το Πεντάγωνο που ερευνά διεξοδικά αυτή την υπόθεση.

“Ένα ποσοστό της τάξης του 50%-70% των Αμερικανών πολιτών δεν επιθυμεί τον πόλεμο, και περίπου 5000 στρατιώτες σκοτώθηκαν στον πόλεμο του Ιράκ. Στρατιώτες και πολίτες είναι φυσικό να μην έχουν κανέναν λόγο να υποστηρίξουν έναν τέτοιο πόλεμο”, αναφέρει ο βετεράνος του στρατού Γκόρντον Νταφ σε συνέντευξή του στο Russian Today.

Πηγή: rt.com

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρέμβαση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κρήτης στο περιφερειακό συμβούλιο για τους αυτοκινητιστές ταξί

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Κρήτης παρενέβη στο περιφερειακό συμβούλιο για τους ταξιτζήδες, καταψηφίζοντας πρόταση ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλ. Μαρινάκης ζήτησε μέτρα στήριξης των ΕΔΧ ταξί.

Ολοκληρώθηκε το Εργαστήριο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης Ανέργων από την Περιφέρεια Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης ολοκλήρωσε με επιτυχία το Εργαστήριο Συμβουλευτικής & Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης Ανέργων. Εννέα τετράωρες συναντήσεις για ανέργους και NEETs με χρηματοδότηση ΕΣΤ+.

Αναβολή πεζοπορίας στη Δ.Κ. Καλυδωνίας του Δήμου Πλατανιά λόγω κακοκαιρίας

Ο Δήμος Πλατανιά αναβάλλει την πεζοπορία στη Δ.Κ. Καλυδωνίας που ήταν προγραμματισμένη για 29 Μαρτίου 2026 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί.