21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

“Αμετανόητοι”: Παρά τις καταγγελίες από τον Φορέα Διαχείρισης τίποτα δεν άλλαξε στον Μπάλο

Ημερομηνία:

Αμετανόητοι φαίνεται πως είναι μερίδα αγνώστων, καθώς μετά την πρώτη καταγγελία που έγινε στα τέλη Μαΐου και την απαίτηση απο το Φορέα Διαχείρισης επέμβασης των αρμόδιων εκτελεστικών και δικαστικών αρχών, 10 μέρες μετά τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Όπως φαίνεται και σε νέες φωτογραφίες από τον Μπάλο που τραβήχθηκαν στις 8 Ιουνίου άγνωστοι προσπαθούν να εκμεταλλευθούν εμπορικά την περιοχή νοικιάζοντας σανίδες του σέρφινγκ και αναπτύσσοντας δραστηριότητες που απαγορεύονται ρητά από τον νόμο στη συγκεκριμένη περιοχή.

Σε σχετικό μήνυμα αναφερεται:

“Αμετανόητοι!

Επέστρεψαν. Η φωτογραφια τραβήχθηκε στις 8 Ιουνίου. Αυτό είναι φαίνεται ο σεβασμός προς τη φύση και τους επισκέπτες. Πλήρης αδιαφορία για τον νόμο και το περιβάλλον”

Δείτε τη νέα φωτογραφία:

Υπενθυμίζουμε ότι στην αρχική επιστολη – καταγγελια από 28 Μαΐου τονίζόταν ότι:

 Το καλύτερο θα ήταν να αφαιρεθεί τελείως η παρουσία τους, πριν βρουν τον δρόμο τους στην παραλία τζετ σκις, αλεξίπτωτα και ιστιοπλοϊκά και οτιδήποτε άλλο που θα καταστρέψε τη φυσική εικόνα του τοπιου. Είναι μόνο ζήτημα χρόνου να συμβεί αυτό, αν δεν δράσσετε άμεσα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εργασίες του Δήμου Χανίων στα πεζοδρόμια της οδού Αποκορώνου από τη Δευτέρα 1 Απριλίου

Συνεχίζονται από τον Δήμο Χανίων οι μεγάλες παρεμβάσεις ανακατασκευής...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Την ομόφωνη ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κατηγορία...

Ηράκλειο: Αναστάτωση σε γειτονιά από 44χρονο που ήθελε να αυτοκτονήσει

Αναστάτωση προκάλεσε τα ξημερώματα σε γειτονιά του Ηρακλείου ένας...