23.8 C
Chania
Saturday, June 29, 2024

Αναβλήθηκε η δίκη των δανειοληπτών

Ημερομηνία:

Αναβλήθηκε η δίκη των δύο ρεθυμνιωτών που συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης με την κατηγορία της παρακώλησης πλειστηριασμών στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου. Οι δύο δανειολήπτες είχαν συλληφθεί κατά τη διάρκεια έντασης που προκλήθηκε στα δικαστήρια, όταν εκπρόσωποι τράπεζας εμφανίστηκαν με στόχο να συμμετέχουν στους πλειστηριασμούς. Η δίκη ορίστηκε για την 1η Απριλίου.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου καλεί τους ρεθυμνιώτες σε συνέχιση του αγώνα κατά της άδικης αρπαγής της περιουσίας των πολιτών: «Ο ΣΑΟΡ αισθάνεται ικανοποίηση για την ετυμηγορία του δικαστηρίου σχετικά με την εκδίκαση του αυτοφώρου των δυο μελών μας καθώς το δικαστήριο έκανε δεχτή την πρόταση του συνηγόρου για αναβολή επειδή απουσίαζαν οι εκπρόσωποι της Eurobank.

Ευχαριστούμε τα μέλη μας αλλά και γενικότερα τους ρεθεμνιώτες που συμπαρασταθήκαν στον αγώνα μας αυτό το κρίσιμο διήμερο, όπως και τα ΜΜΕ που πρόβαλαν τον αγώνα μας.

Καλούμε όχι μόνο τα μέλη μας αλλά γενικότερα τον ρεθεμνιώτικο λαό την ερχόμενη Τέταρτη στις 4μμ. έξω από το χώρο των δικαστηρίων για να συνεχίσουμε τον αγώνα εναντίον της άδικης αρπάγης της περιουσίας μας».

Πηγή: goodnet.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ