14.8 C
Chania
Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2026

Αναβολή στη δίκη για υπεξαίρεση άνω των 120.000 ευρώ από πρώην δικηγόρο του Νοσοκομείου Χανίων

Ημερομηνία:

Η εκδίκαση υπόθεσης υπεξαίρεσης ποσού που υπερβαίνει τα 120.000 ευρώ από έναν πρώην δικηγόρο του Νοσοκομείου Χανίων αναβλήθηκε σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Χανίων.

Ο κατηγορούμενος, πρώην νομικός σύμβουλος του νοσηλευτικού ιδρύματος, κατηγορείται ότι για χρόνια εισέπραττε ενοίκια από δύο καταστήματα που είχαν δωριστεί στο νοσοκομείο το 2010 από ιδιώτη, χωρίς όμως να αποδίδει τα ποσά αυτά στο ίδρυμα. Η υπεξαίρεση αποκαλύφθηκε από τη διοίκηση του νοσοκομείου στα τέλη του 2020, προκαλώντας έντονη ανησυχία για τη διαχείριση των πόρων του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, ο κατηγορούμενος βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης ακινήτου που διαθέτει, με σκοπό την επιστροφή του υπεξαιρεθέντος ποσού.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 11 Ιουνίου 2025, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: Καταγγελία κατά Alpha Bank και Cepal για αδιαφάνεια σε χρέος χήρας

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης καταγγέλλει Alpha Bank και Cepal για αδιαφάνεια σε υπόθεση χήρας. Επανειλημμένες προσπάθειες ρύθμισης χρέους έμειναν αναπάντητες.

Χάρης Μαμουλάκης: «Ποιος κοροϊδεύει ποιον» για τον κατώτατο μισθό

Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη για τον κατώτατο μισθό: «Αυτή δεν είναι αύξηση, είναι διαχείριση φτώχειας». Ο βουλευτής Ηρακλείου καταγγέλλει αντίφαση στις δηλώσεις Μητσοτάκη από το 2011.

Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης: «Πίσω από τη βιτρίνα του απολογισμού της περιφερειακής αρχής βρίσκεται η πραγματικότητα του λαού»

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης καταγγέλλει με δελτίο τύπου την περιφερειακή αρχή για απολογισμό που υπηρετεί συμφέροντα λίγων, ενώ αφήνει πίσω τις ανάγκες του λαού.

Κλιμάκιο του ΚΚΕ στα Χανιά: Επισκέψεις σε Πυροσβεστική, Λιμεναρχείο και Αστυνομία

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Αλέκο Μαρινάκη επισκέφθηκε Πυροσβεστική, Λιμεναρχείο Σούδας και Αστυνομία Χανίων. Ανέδειξαν έλλειψη προσωπικού, ακρίβεια και γήρανση εργαζομένων.