24.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Αναβρασμός στα νοσοκομεία του Ηρακλείου – Έδωσε τη λίστα αξιολόγησης η διοίκηση

Ημερομηνία:

Αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις των εργαζομένων του Βενιζελείου και του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου λόγω εγγράφου που συνέταξε η διοίκηση των δυο νοσοκομείων με φόντο την αξιολόγηση.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες στο έγγραφο που συνέταξε η διοίκηση περιλαμβάνονται 99 εργαζόμενοι του Βενιζελείου Νοσοκομείου και 170 από το ΠΑΓΝΗ στη λίστα του 15% που συγκεντρώνουν χαμηλή βαθμολόγηση από την αξιολόγηση.

Η εξέλιξη αυτή πυροδότησε εντάσεις καθώς δυο εβδομάδες πριν η διοίκηση του νοσοκομείο είχε στείλει στον υπουργό Υγείας επιστολή με την οποία επεσήμαινε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε αξιολόγηση λόγω των σοβαρών ελλείψεων σε προσωπικό που αντιμετωπίζουν τα δυο νοσοκομεία τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι  ξεπερνούν τον εαυτό τους δουλεύοντας και με το παραπάνω σε μια προσπάθεια να καλυφθούν οι ανάγκες του νοσοκομείου.

Ωστόσο όλα φαίνεται να άλλαξαν μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία υπουργου υγείας στην Αθήνα. Ο διοικητής των δυο νοσοκομείων του Ηρακλείου επανήλθε με έγγραφο του για τη αξιολόγηση καθώς ο υπουργός είχε προειδοποιήσει πως όσοι δεν στείλουν λίστες αξιολόγησης θα πρέπει να παραιτηθούν

Οι εργαζόμενοι που πραγματοποίησαν στάση εργασίας και συνέλευση κάλεσαν τη διοίκηση να αποσύρει το έγγραφο ή να παραιτηθεί.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ