31.8 C
Chania
Wednesday, June 26, 2024

Ανακοίνωση Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας για τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Κρήτης

Ημερομηνία:

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας ήλθε πρώτη δύναμη στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου στο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης με το ποσοστό  45,92 %.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο, και σε σχετική της ανακοίνωση, η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας, σημειώνει τα παρακάτω:

“Η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας στις εκλογές της 15/12/2013 ήλθε πρώτη δύναμη στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου στο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης με το ποσοστό  45,92 %. Παρά την σημαντική νίκη και την πρόταση της ΑΚΙΟΕ για αναλογικό αντιπροσωπευτικό προεδρείο τελικά οι εκπρόσωποι ΚΙΝ.ΟΙΚ.ΔΤΣ.ΚΡ.& ΣΑΟ (που στηρίχτηκε από το ΣΥΡΙΖΑ) στο Οικονομικό Επιμελητήριο στήριξαν τους εκπροσώπους της ΠΑΣΚΟ-Σ την παράταξη που εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ στο Οικονομικό Επιμελητήριο . Νέο “ήθος , νέα πολιτική” φέρνουν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία. Μόνο που αυτό το ήθος και η πολιτική έφερε την χώρα μας στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.

Οι καιροσκοπικές ενέργειες των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, με την ταύτισή τους και υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ (με σκοπό την αλλοίωση της βούλησης του εκλογικού σώματος των Οικονομολόγων), αποδεικνύει ότι οι πολιτικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ είναι παραπλανητικές ,κενές περιεχομένου , αφού όταν έρθει η ώρα της πραγμάτωσής τους , επιλέγουν το δρόμο της υπαναχώρησης, ως εγγυητές της συνέχειας της συντηρητικής πολιτικής  επιβραβεύοντας την ιδιοτέλεια και την πολιτική που στερείται ήθους .

Σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα των εκλογών και αφήνουμε στην κρίση σας την αξιοπιστία , το πολιτικό ήθος και το ηθικό ανάστημα ,  όλων αυτών που συνέβαλλαν στην παραχάραξη  της ετυμηγορίας των Οικονομολόγων”

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ