Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
τα τρία εκλεγμένα στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας μέλη της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας ανακοινώνουμε την παραίτησή μας από το όργανο, όπως είχαμε δεσμευτεί να κάνουμε καταθέτοντας τις υποψηφιότητές μας τον περασμένο Μάρτιο, εφαρμόζοντας την εναλλαγή στις διοικητικές θέσεις του σωματείου.
Θέση της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας είναι ότι μόνο μέσα από τη συλλογική συμμετοχή στα κοινά και τον συνδικαλισμό μπορούμε να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά τη βελτίωση των συνθηκών στη δουλειά και στη ζωή. Για τον λόγο αυτό άλλωστε δημιουργήσαμε το σχήμα της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας, φιλοδοξώντας να φέρουμε τους εργαζόμενους στα κέντρα λήψης αποφάσεων, να παραμερίσουμε τους επαγγελματίες συνδικαλιστές (αλλά και τους πολιτικούς), να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.
Δηλώνουμε, ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας και καλούμε όλους τους συναδέλφους να αγωνιστούν ενάντια στη μνημονιακή πολιτική της φτώχειας, της ανέχειας, της ανεργίας, των απολύσεων, της εφεδρείας, της υποβάθμισης της ποιότητας ζωής και να την ανατρέψουν με τη συμμετοχή τους.
Είμαστε βέβαιοι, ότι οι συνάδελφοι Κατερίνα Κατσουλάκη, Κατερίνα Κουνελάκη και Κωστής Σκορδίλης που θα μας αντικαταστήσουν στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας, θα κάνουν και αυτοί ό,τι καλύτερο μπορούν. Τούς ευχόμαστε καλή επιτυχία και σάς καλούμε να σταθείτε στο πλευρό τους!
Δώρα Γεζουέ, Αθηνά Γιαννουλάκη, Ναπολέων Ξιφαράς
Ανακοίνωση Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Χανίων
Ημερομηνία: