18.8 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Ανακοίνωση – Καταγγελία της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων

Ημερομηνία:

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα, τόσο στον Αθηναϊκό όσο και στον τοπικό τύπο, καταγγέλλει στον Χανιώτικο λαό,  την  ασυδοσία που παρέχουν στους ΑμερικανοΝΑΤΟϊκούς  φονιάδες, οι κυβερνήσεις της υποτέλειας και οι ντόπιοι υποστηρικτές της υποδούλωσης του λαού μας.

Τα δημοσιεύματα για την βάση της Σούδας, έρχονται να επιβεβαιώσουν την θέση   της Επιτροπής Ειρήνης και του συνεπούς αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, ότι η  παρουσία της στον τόπο μας είναι μόνιμη απειλή για την ειρήνη και την ασφάλεια της περιοχής μας.

Ότι η υπόθεση για άμεσο κλείσιμο της είναι σήμερα ακόμα ποιο επιτακτική να   γίνει καθήκον  όλου του Χανιώτικου λαού και των φορέων του.

Να δηλώσουμε και να διαδηλώσουμε ότι ο περήφανος λαός μας δεν δίνει «γη και ύδωρ» στον κατακτητή και στα τσιράκια του.

  • ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΤΩΡΑ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
  • ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΙ.
  • ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ.
  • ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
(Παράρτημα Ε.Ε.Δ.Υ.Ε.)

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολάκης κατά Τσίπρα για τον… εξώστη: Δεν πήγα στο Παλλάς γιατί έχω υψοφοβία

Με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο απάντησε ο Παύλος Πολάκης στην...

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χανίων: “Η υγεία δεν είναι προνόμιο είναι δικαίωμα”

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ...

Επίσκεψη της ΙΛΑΕΚ στην οικία Θεοδωράκη στον Γαλατά

Στο πλαίσιο των επισκέψεων στα μουσεία των Χανίων η ...