15.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Ανακοίνωση συγγενών και φίλων 14χρονου: Δίνει μία πολύ δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Ημερομηνία:

Δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε θάνατο του 14χρονου μαθητή από τα Χανιά. Αυτό αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους φίλοι και συγγενείς της οικογένειας που ζητούν την άμεση ανάκληση των σχετικών δημοσιευμάτων από τα μέσα ενημέρωσης και την αποκατάσταση της αλήθειας.

Να σημειώσουμε ότι ο 14χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας με εγκεφαλική αιμορραγία μετά από λιποθυμικό επεισόδιο στο σχολείο το πρωί της περασμένης Τρίτης. Μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου έφτασε με αεροσκάφος C.130.

Στην ανακοίνωσή τονίζονται τα εξής:

“Από την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 ο 14χρονος μαθητής από τα Χανιά, δίνει μια κρίσιμη και πολύ δύσκολη μάχη για να παραμείνει στη ζωή.

Την ίδια ώρα, που το παλικαράκι μας παλεύει για τη ζωή του, την ίδια ώρα που οι γονείς του, συγγενείς και φίλοι -συγκλονισμένοι από το απροσδόκητο αυτό γεγονός- είναι στο πλευρό του, προσεύχονται και ελπίζουν, Μέσα Ενημέρωσης, αναπαράγουν ανυπόστατες και απολύτως ψευδείς “πληροφορίες” περί “θανάτου του 14χρονου”.

Είναι, τουλάχιστον, ντροπή.

Απαιτούμε, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στον αγώνα του, να αποσυρθούν άμεσα τα ψευδή δημοσιεύματα και ν’ αποκατασταθεί η αλήθεια, με τον δέοντα σεβασμό που αξίζει ένα παιδί 14 ετών, το οποίο δίνει μια πολύ δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή”.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...