19.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Ανακοίνωση της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα Χανιά

Ημερομηνία:

Καθημερινά εισερχόμαστε ολοένα και περισσότερο σε μια σκοτεινή περίοδο, ύφεσης και φτώχειας τόσο οικονομικά όσο και σε ηθικές αξίες και θεσμούς.Σε αυτή την δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας, που δεν υπάρχει ”εγώ” και δεν υπάρχει ”εσύ”, καλούμε όλους τους νέους σε έναν κοινό αγώνα, για να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω, μαζί με τα όνειρά μας και τη ζωή μας.
Η Νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων οργανώνεται στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων στην πορεία για το Ιδρυτικό Συνέδριο της Αθήνας στις 13 Απριλίου 2013.
Με το βλέμμα στο Ιδρυτικό Συνέδριο, η Νεολαία μας πραγματοποιεί αυτή την Παρασκευή 29 Μαρτίου, προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη για την προετοιμασία της Νεολαίας στα Χανιά.
Η Συνδιάσκεψη θα γίνει στο γραφείο επί της Οδού Σφακίων 4, στον πρώτο όροφο στις 7:30 το απόγευμα.
Ο Υπεύθυνος Περιφερειακής Οργάνωσης Κρήτης της Νεολαίας των ΑΝΕΛ κ. Ελευθέριος Νικολάου σε δήλωσή του τονίζει τα εξής: “Καλούμε όλες τις νέες και τους νέους των Χανίων που νιώθουν την ανάγκη να διοχετεύσουν τις δυνάμεις τους, την πολιτική και κοινωνική τους φωνή, να λάβουν μέρος στις προσυνεδριακές διαδικασίες της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς ο λόγος όλων και καθενός ξεχωριστά θα ακουστεί και θα μπορεί να κάνει την διαφορά. Η Νεολαία των ΑΝΕΛ δεν δημιουργήθηκε για να γίνει μια κλειστή λέσχη, αλλά για να δώσει βήμα στους Νέους της Ελλάδος να εκφράσουν τις αγωνίες μα και τις προτάσεις τους, σε συνδυασμό με δράσεις κοινωνικές και πολιτικές, που στόχο θα έχουν την άμεση αλλά και την μακροπρόθεσμη ανακούφιση των Ελλήνων από όλους τους παράγοντες της αλλοτρίωσης έως και την ανατροπή τους.”
Για την Συμμετοχή στο Ιδρυτικό Συνέδριο ισχύουν οι εγγραφές μελών έως και την 31η Μαρτίου.
Καλείστε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Νεολαίας (http://anexartitoiellinesneolaia.weebly.com/) ακόμα και για εγγραφή από το Ίντερνετ.
Για επικοινωνία και πληροφορίες για την συμμετοχή στο συνέδριο και τις προσεχείς δράσεις της Νεολαίας: 6942806472

 Για την Νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χανίων

Υπεύθυνος Περιφερειακής Οργάνωσης Κρήτης

Ελευθέριος Νικολάου

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...