13.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Ανακοινώθηκε το όνομα του συνδυασμού του υπ. Δημάρχου Μ. Σκουλάκη

Ημερομηνία:

«ΧΑΝΙΑ – ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ» θα είναι το όνομα του συνδυασμού του υπ. Δημάρχου Μανώλη Σκουλάκη, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Το έμβλημα του νέου συνδυασμού είναι ένα ιστίο – στο οποίο κυματίζουν και συνυπάρχουν επτά χρωματιστές λωρίδες οι οποίες συμβολίζουν τις επτά Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χανίων αλλά και την Αυτοδιοικητική πολυσυλλεκτικότητα του νέου συνδυασμού – πίσω από τις οποίες ξεπροβάλλει ο Φάρος της ανάπτυξης και του πολιτισμού, το σήμα κατατεθέν των Χανίων.

«Με το έμβλημα αυτό θέλουμε να σηματοδοτήσουμε την ώθηση, την ορμή, την δυναμική και την ταχύτητα που θα υπάρξει για το Δήμο Χανίων την επόμενη πενταετία, αλλά και την ασφάλεια με την οποία η Δημοτική μας Παράταξη μπορεί να οδηγήσει το Δήμο Χανίων στο «λιμάνι» της δημιουργίας, της κοινωνικής συνοχής και ανάπτυξης του τόπου μας προς όφελος όλων των πολιτών» αναφέρει σε σχετική δήλωση του ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναυάγιο στη Χρυσή: Δε φτάνουν οι θάλαμοι στα ψυγεία του νεκροτομείου για τους νεκρούς

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη Στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου θα μεταφερθούν...

Το ΠΑΣΟΚ «φρενάρει» τον Τσίπρα

Με την παρουσίαση του βιβλίου του στην Αθήνα και το θέατρο...