16.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Αναλαμβάνουν δράση οικονομολόγοι και λογιστές για πρόστιμα και ΦΠΑ

Ημερομηνία:

Δράση αναλαμβάνουν λογιστές και οικονομολόγοι

Μέχρι και τη Βουλή έχουν σκοπό να φθάσουν λογιστές και οικονομολόγοι του Ηρακλείου, με αφορμή τα νέα μέτρα, τα οποία και αναμένεται να ισχύσουν από 1η Φεβρουαρίου.

Τα μέτρα προκαλούν σοκ στον κλάδο οικονομολόγων και λογιστών, οι οποίοι υποστηρίζουν πως εφόσον υλοποιηθούν θα οδηγήσουν στην καταστροφή και την οικονομική εξαθλίωση όχι μόνο τον κλάδο τους, αλλά και τους ελεύθερους επαγγελματίες κι επιχειρηματίες. Τα σενάρια για βαριά φορολόγηση του ιδιωτικού πλούτου, μπορεί να φαντάζουν εφιαλτικά, αλλά εμφανίζονται με το πιο σκληρό τους πρόσωπο μέσω των νέων ρυθμίσεων.

Για το λόγο αυτό, λογιστές και οικονομολόγοι σκοπεύουν να ζητήσουν ευθύνες από τους Βουλευτές του Νομού Ηρακλείου. Αυτό αποφάσισαν στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης που πραγματοποίησαν στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Ο Πρόεδρος του Οικονομικου Επιμελητηρίου κ. Σταύρος Καρτέρης μίλησε στο prismanews.gr και τόνισε ότι με τι αλλαγές στη φορολογική νομοθεσία καθιερώνονται πρόστιμα χωρίς καμία αναλογικότητα, ενώ δεν αναγνωρίζεται πια ούτε το ανθρώπινο λάθος. Στο πλαίσιο αυτό, στην πρόσφατη εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου υιοθετήθηκε σχετικό ψήφισμα απο τους φορείς που συμμετείχαν. Με το ψήφισμα αυτό, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μια πορεία ενημερωσης του εμπορικού κόσμου το πρωί  της Παρασκευής στις 07 Φλεβάρη με φυλλάδια και άλλο ενημερωτικό υλικό αλλά και μια συνάντηση με τους Βουλευτές του Νομού Ηρακλείου το απόγευμα της ίδιας μέρας.

prismanews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για του πεσόντες του Λαφονησίου

Ο  Δήμος Κισσάμου προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και  μνήμης...

Οι οικοδόμοι των Χανίων στηρίζουν τον Δημήτρη Ανθούση

Τον δημοτικό σύμβουλο Πλατανιά και επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης"  Δημήτρη...