10.4 C
Chania
Τρίτη, 24 Μαρτίου, 2026

Αναμονή για την πρόγνωση του καιρού: Στον «αέρα» η μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στα Χανιά

Ημερομηνία:

Σε αναμονή της επικαιροποιημένης πρόγνωσης του καιρού βρίσκονται οι αρχές των Χανίων για την τελική απόφαση σχετικά με τη διεξαγωγή της μαθητικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου, με δεδομένη την προειδοποίηση για έντονες βροχοπτώσεις.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Χανίων, αποφασίστηκε να αναμείνουν την επικαιροποιημένη πρόβλεψη καιρικών συνθηκών, η οποία αναμένεται να εκδοθεί κατά τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης 24 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη για έντονες βροχοπτώσεις το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Μαρτίου, θα εκδοθεί άμεσα ανακοίνωση ματαίωσης της μαθητικής παρέλασης. Η ματαίωση θα αφορά επίσης όλα τα τμήματα όπου συμμετέχουν μικρά παιδιά, όπως πρόσκοποι και νεανικά-παιδικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων, Συλλόγων Εθελοντών και άλλων φορέων.

Μέχρι νεωτέρας, τα τμήματα ενηλίκων των Πολιτιστικών Συλλόγων και των Συλλόγων Εθελοντών θα έχουν τη δυνατότητα να παρελάσουν αν το επιθυμούν, ενώ θα ακολουθήσει και η στρατιωτική παρέλαση.

Το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη διευκρινίζει ότι σε περίπτωση ιδιαίτερα δυσμενών καιρικών φαινομένων θα εκδοθεί ανακοίνωση το πρωί της Τετάρτης για την ακύρωση της παρέλασης στο σύνολό της.

Τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κανονικά ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών περιλαμβάνουν η δοξολογία και η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Πόλης.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιωάννα Μελάκη: Μήνυμα για την 25η Μαρτίου – “Με ενότητα δεν φοβόμαστε κανένα”

Μήνυμα Ιωάννας Μελάκη για την 25η Μαρτίου: Η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης επισημαίνει τη σημασία της ενότητας και τις διδαγματα της Επανάστασης του 1821.