12.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Αναστασία Τσιλιμπίου: Από το Νησί, στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Κομάντα και Δράκοι

Ημερομηνία:

Το Κομάντα και Δράκοι, η νέα σειρά του MEGA ήρθε και προκάλεσε συζητήσεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Το τηλεοπτικό κοινό αποθέωσε τη σειρά στο Twitter, ενώ ασχολήθηκε αρκετά και με τους νεαρούς πρωταγωνιστές τους. Μία από αυτές και η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Η 23χρονη ηθοποιός υποδύεται στο Κομάντα και Δράκοι τη Ναυσικά, τη μεγάλη κόρη του αστυνομικού Βασίλη Γιαννούλη (Βασίλη Μπισμπίκη). Η Ναυσικά έχει αναλάβει το ρόλο της «μητέρας» στην οικογένεια, καθώς εκείνη έφυγε από τη ζωή. Έχει κλειστεί στο δικό της ψηφιακό κόσμο.

Ευαίσθητη, προσέχει τη διατροφή της (vegan) και δεν της αρέσει, που εξαιτίας της μετακίνησής τους στην Κρήτη, διαταράχθηκε η καθημερινότητά της. Η γνωριμία της με τον Νεκτάριο θα την επηρεάσει βαθιά και θα καταλάβει ότι ο κόσμος γύρω της, τελικά, έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από όσο νόμιζε.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Αναστασία Τσιλιμπίου μάς συστήνεται τηλεοπτικά. Τη γνωρίσαμε όταν ήταν μόλις εννέα ετών και έπαιξε στην σειρά του Alpha, Για την Καρδιά ενός Αγγέλου, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Πασχάλη Τσαρούχα. Έπειτα, συμμετείχε στο 40 Κύματα, αλλά ο ρόλος που την έκανε ευρέως γνωστή και αγαπητή ήταν αυτός της μικρής Μαρίας στο Νησί (σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη) όταν ήταν μόλις 12 ετών.

Ακολούθησαν κι άλλες συμμετοχές σε τηλεοπτικά πρότζεκτ, αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις, ενώ φέτος φαίνεται πως επέστρεψε δυναμικά στην μικρή οθόνη. Αυτή τη φορά για ένα μεγαλύτερο όλο σε μια σειρά, που θα συζητηθεί. Η Αναστασία Τσιλιμπίου ή η Ναυσικά του Κομάντα και Δράκοι ήρθε για να μείνει.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ