26.8 C
Chania
Thursday, September 19, 2024

Ανασφάλιστος μάγειρας στην Κρήτη που κάηκε με λάδι καταγγέλλει: «Με έβαλαν σε ψυγείο με κρέατα»

Ημερομηνία:

Ένας 22χρονος υπάλληλος ξενοδοχείου στην Κρήτη καταγγέλλει πως κάηκε με καυτό λάδι στο πρόσωπο και στα χέρια όταν χρειάστηκε να μεταφέρει μία γεμάτη κατσαρόλα. «Το παιδί μου όταν κάηκε φώναζε βοήθεια να με πάτε σε νοσοκομείο. Οι υπεύθυνοι του απάντησαν ότι θα το φροντίσουμε εμείς και τον πήγαν στο δωμάτιο με τον κλιματισμό και τα ωμά κρέατα», υποστήριξε η μητέρα του ανασφάλιστου μάγειρα.

Ο 22χρονος εργαζόταν ως βοηθός αρχιμάγειρα από τις 10 Ιουνίου, με τον ίδιο να καταγγέλει στο Star πως οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου στο Ηράκλειο Κρήτης δεν του είχαν κάνει πρόσληψη και εργαζόταν ως ανασφάλιστος.

«Δε με φρόντισαν, με είχαν και περίμενα μία ώρα με τους πόνους», είπε χαρακτηριστικά ο 22χρονος. Μάλιστα, εξήγησε πως «έχει πάρα πολύ πόνο. Πολλές φορές τυχαίνει το βράδυ που θα πέσω να κοιμηθώ να έχω αφόρητους πόνους στο πρόσωπο και στα χέρια. Δεν μιλάμε για απλά βραστό νερό, μιλάμε για καυτό λάδι».

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ