15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ανασύρθηκε νεκρή η αγνοούμενη – Συγκλονιστικη στιγμή με τον άντρα της να βουτά στη μανιασμένη θάλασσα με την ελπίδα ότι θα τη σώσει | Βίντεο

Ημερομηνία:

Με τον πιο τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία στην αναζήτηση της άτυχης 49χρονης γυναίκας από τη Ρωσία, που βρήκε φριχτό θάνατο από τα ορμητικά νερά στην Αγία Πελαγία μετά τον χθεσινό κατακλυσμό!

Προηγήθηκε ένα απίστευτο θρίλερ το πρωί της Κυριακής, καθώς η σορός της άτυχης 49χρονης εντοπίστηκε αρχικά μέσα στη θάλασσα, δυστυχώς, όμως, οι διασώστες δεν πρόλαβαν να την ανασύρουν και λόγω του μεγάλου κυματισμού και των θολών υδάτων, χάθηκε και πάλι μέσα στη θάλασσα…

Στη συνέχεια όμως την εντόπισαν και η σορός της ανασύρθηκε από την Παντάνασσα, όπως θα δείτε στα αποκλειστικά βίντεο του Cretalive:

diasosi1

 

diasosi2

 

 

Συγκλονιστική ήταν η πρώτη αντίδραση του συζύγου της άτυχης γυναίκας, ο οποίος μόλις άκουσε ότι βρέθηκε η γυναίκα του, έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε στη μανιασμένη θάλασσα!

diasosi

diasosi4

Ο άνδρας ξέσπασε, βγαίνοντας από τη θάλασσα!

"google ad"

«Την κρύβανε τα σκουπίδια και δεν φαινόταν. Τελικά είδα ότι είναι το σώμα της γυναίκας μου και φώναξα στους ανθρώπους. Όταν έφτασαν εμένα με έδιωξαν από την περιοχή και την ανέσυραν από την Παντάνασσα», δήλωσε σε κατάσταση σοκ ο κ. Σηφάκης.

Τόνισε πάντως ότι η σύζυγός του μαζί με τον άτυχο Κώστα Βεργάκη που έχασε επίσης τη ζωή του, είχαν πάει σε ξενοδοχειακή μονάδα για εργασίες καθαρισμού, όταν το ορμητικό νερό εισέβαλε μέσα και δεν πρόλαβαν να φύγουν έγκαιρα…

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ