8.8 C
Chania
Tuesday, January 27, 2026

Ανατροπή με τον θάνατο της Τζωρτζίνας και την κεταμίνη – «Πάτημα» για την υπεράσπιση της Ρούλας

Ημερομηνία:

Νέα ανατροπή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας καταγράφεται στα επίσημα έγγραφα της δικαιοσύνης και μάλιστα για την κεταμίνη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και του pelop.gr, στην εξέταση που έγινε στο αίμα της Τζωρτζίνας – σε Εργαστήριο των Αθηνών κατά παραγγελία της αρμόδιας Ανακρίτριας – δεν εντοπίστηκε μεταβολίτης της κεταμίνης στα ούρα.

Αντιθέτως, ο μεταβολίτης είχε εντοπιστεί στην εξέταση που είχε -σε προγενέστερο χρόνο- διενεργηθεί από τον καθηγητή Ράικο στο Ειδικό Εργαστήριο της Θεσσαλονίκης, με την μετέπειτα υποσημείωση ότι «η κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας επιβεβαιώνεται ξεκάθαρα», οπότε προκύπτει πως κάποιος τη χορήγησε, ενώ αυτή νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.

Το νέο στοιχείο χαρακτηρίζεται ως «ιδιαίτερα σοβαρό», αφού δίνει «πάτημα» στην υπεράσπιση της κατηγορουμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, να θέσει υπό αμφισβήτηση τα αποτελέσματα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και να ενισχύσει την προσφυγή του δικηγόρου της Όθωνα Παπαδόπουλου, κατά της απορριπτικής απόφασης της Ανακρίτριας, για επανεξέταση του δείγματος με την κεταμίνη στο Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης, πολύ δε περισσότερο αφού ο εκεί διευθυντής του – καθηγητής Τοξικολογίας Τσατσάκης, δείχνει να διαφωνεί με τη μεθοδολογία του συναδέλφου του Ράικου στο ΑΠΘ.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ