23.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Ανδρουλάκης: Δεν θα γίνουμε σωσίβιο στον τυχοδιωκτισμό του κ. Τσίπρα

Ημερομηνία:

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ για απόπειρα «εκβιασμού με πλαστά διλήμματα». «Αλλά η λεηλασία τελείωσε. Το ΠΑΣΟΚ στέλνει σπίτι του τον κ. Μητσοτάκη, χωρίς όμως να επιστρέψουμε στο 2015 και στην καταστροφική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης και συνέχισε:

«Τώρα τελευταία υποδύεται τον εκσυγχρονιστή ο κ. Μητσοτάκης, νομίζει ότι έτσι θα πάρει ένα μέρος των δημοκρατικών πολιτών. Δεν ξεχνάμε ότι η ΝΔ το 2009 παρέδωσε μία χρεωκοπημένη Ελλάδα και αντί να ζητήσετε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, ψηφίσατε μαζί με τον κ. Τσίπρα την έξοδο της χώρας από το ευρώ το 2010» υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης. «Μόνο ο κ. Βαρουφάκης τρομοκρατεί του πολίτες με τις ”Δήμητρες”;. Ο κ. Τσακαλώτος δεν τρομοκρατεί με τα ”παράλληλα νομίσματα”;. Ο κ. Τσίπρας είναι χρυσός χορηγός του Μητσοτάκη».

Με φόντο τα σενάρια περί κυβέρνησης ειδικού σκοπού, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Καταλαβαίνω την αγωνία σας κύριε Τσίπρα, αλλά σωσίβιο στον τυχοδιωκτισμό σας δεν θα γίνει η δημοκρατική παράταξη»

«Είναι τέτοια η αγωνία του να ψαρέψει στα θολά νερά, αλλά αποκαλύφθηκε χθες στα Γιάννενα που μίλησε με τα καλυτέρα λόγια για την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, την κυβέρνηση της χρεοκοπίας», συνέχισε.

Στρέφοντας το βλέμμα του στην υπόθεση των υποκλοπών, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως «δεν ήμουν κίνδυνος για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία, όπως διακινούσαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ψηφιακού παρακράτους, μετά την αποκάλυψη των παρακολουθήσεων, αλλά κίνδυνος μόνο για τη Νέα Δημοκρατία. Οι 270.000 δημοκρατικοί πολίτες της χώρας, που έδωσαν το παρόν στις εσωκομματικές μας διαδικασίες αλλά και όλοι εσείς, στέλνετε ηχηρή απάντηση. Δεν θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ υποταγμένο. Ένα ΠΑΣΟΚ υποχείριο του ενός ή του άλλου. Θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ ισχυρό και πρωταγωνιστή. Θα χαλάσουμε τα σχέδια τους».

«Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να σταθεί ανάχωμα στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και τον πελατειακό ελιτισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να προσφέρει μία πραγματικά προοδευτική εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης για τη χώρα», είπε.

«Στις 21 Μαΐου βάζουμε τέλος στην αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη, γυρίζοντας πλάτη στο λαϊκισμό του κ. Τσίπρα που πληρώσαμε ακριβά. Το βράδυ της Κυριακής θα εκπλαγούν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Ξεκινάει σήμερα η γιορτή της Δημοκρατίας και κορυφώνεται την Κυριακή με την ιστορική επανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ» είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καιρός Πάσχα: Όλοι θα σουβλίσουν με ήλιο… εκτός από την Κρήτη

Άστατος θα είναι ο καιρός μέχρι το Μεγάλο Σάββατο καθώς αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες, ενώ...

Στην Κρήτη δε σούβλιζαν αρνί – Όλα τα έθιμα του Πάσχα

Κείμενο: Α. Νομικός Το κάψιμο του Ιούδα Στην Κρήτη, τα έθιμα...

“Οι Λαμπάδες” της Μ. Παρασκευής – Έθιμα του Πάσχα στην Αργυρούπολη Ρεθύμνου

Οι ενορίτες - κάτοικοι της Αργυρούπολης, για να τιμήσουν...