21.8 C
Chania
Sunday, June 23, 2024

ΑΝΕΚ LINES: Καλοκαιρινές εκθέσεις εν πλω για τα παιδιά του ιδρύματος Χατζηκώνστα

Ημερομηνία:

Η ΑΝΕΚ LINES, πιστή στη φιλοσοφία της για υπεύθυνη εταιρική λειτουργία και έχοντας πάντα ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, ενώνει για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις της με το Ίδρυμα Χατζηκώνστα και τους «Ζωγράφους Σε Δράση» στις εκθέσεις εν πλω που λειτουργούν στα πλοίατης εταιρείας. Με στόχο «περισσότερα χρώματα, περισσότερα χαμόγελα για τα παιδιά», τα έσοδα, από την αγορά των 420 εκθεμάτων, η τιμή των οποίων ξεκινά από 1€, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στις δράσεις του Ιδρύματος Χατζηκώνστα.

Τα εκθέματα περιλαμβάνουν καλοκαιρινές δημιουργίες, όπως κοσμήματα, χειροτεχνίες, πίνακες ζωγραφικής κλπ, και διατίθενται στα πλοία «ΕΛΥΡΟΣ» και «OL.CHAMPION» της ΑΝΕΚ LINES.

Το Ίδρυμα Γεωργ. & Αικ. Χατζηκώνστα, λειτουργεί πάνω από 150 χρόνια με αποκλειστικό στόχο να δίνει χαμόγελο και ελπίδα, παράλληλα, με περίθαλψη και απαραίτητες γνώσεις, σε παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών, που έχουν οικονομικές ανάγκες και κοινωνικές δυσκολίες.

Σε όλους του οικότροφους του Ιδρύματος παρέχονται δωρεάν: Διαμονή, σίτιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, εξωσχολικές δραστηριότητες & ψυχαγωγία, ένδυση και υπόδηση.

Η συμμετοχή όλων σε αυτήν την ξεχωριστή ενέργεια είναι μια ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη, την αλληλεγγύη και την ευαισθησία μας και να φέρουμε το χαμόγελο και τη ζεστασιά στις καρδιές αυτών των παιδιών, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χωρίς νερό οι κάτοικοι του κτήματος “Νέα Γη” της Κάινας επειδή… δεν έχει τουρίστες;

Σε μία σημαντική καταγγελια προχωρούν κάτοικοι του κτήματος "Νέα...

Πένθος στον εμπορικό κόσμο των Χανίων για τον θάνατο του Χαράλαμπου Καρακίτσου

Η συλληπήρια ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων...

Συλλυπητήρια ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ για τον θάνατο του Χαράλαμπου Καρακίτσου

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά...

SYN.KA: Ανανεωμένο κατάστημα στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου!

Τα εγκαίνια του καταστήματος θα πραγματοποιηθούν στις 27 Ιουνίου Η...