14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ανεξάρτητοι Έλληνες Χανίων: Στο πνεύμα των δηλώσεων Καμμένου περί παραχώρησης στρατοπέδων στις τοπικές κοινωνίες, η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Χανίων για το Στρατόπεδο Μαρκοπουλου

Ημερομηνία:

Επικροτούν την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για αίτημα προς τον ΥΠΕΘΑ ώστε να παραδοθεί το στρατόπεδο Μαρκοπούλου στην τοπική κοινωνία. Όπως σημειώνουν άλλωστε, η συγκεκριμένη απόφαση είναι στο πνεύμα των δηλώσεων του Πάνου Καμμένου ο οποίος είχε δηλώσει “ανοιχτός σε συζήτηση για παραχώρηση των στρατοπέδων που βρίσκονται μέσα στα αστικά κέντρα, στις τοπικές κοινωνίες”

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή τους:

Οι Ανεξαρτητοι Ελληνες Χανιων, χαιρετίζουμε την χθεσινή ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Χανιων, να γνωστοποίησει επισήμως στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελληνων κ. Πανό Καμμένο, το ενδιαφέρον του δήμου Χανιων όσον αφορα το Στρατόπεδο Μαρκοπουλου.

Ερέθισμα για αυτη την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ηταν η δηλωση του ΥΠΕΘΑ και προέδρου μας, οτι ειναι ανοιχτός σε συζήτηση για παραχώρηση των στρατοπέδων που βρίσκονται μέσα στα αστικά κέντρα, στις τοπικές κοινωνίες.

Δηλώνουμε ρητά οτι θα συνεχίσουμε να συμπαραστεκόμαστε και συμπαρατασομαστε σε οποιαδοιποτε κίνηση της δημοτικής ή Περιφεριακης  αρχής ειναι προς την κατεύθυνση της επίλυσης προβλημάτων που αφορούν την τοπική κοινωνία μιας και αποτελούμε αναπόσπαστα μελη της.

Απόδειξη αυτού ειναι η απο καιρο ολοκληρωμένη ενημερωση που έχουμε κάνει τόσο στον Πρόεδρο μας οσο και σε αλλα στελέχη του κινηματος για το ζήτημα  του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου αλλα και για πλήθος άλλων ζητημάτων που απασχολούν τον νόμο Χανίων.

Προσδοκούμε στην άριστη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου μας με τον ΥΠΕΘΑ και πρόεδρο μας, κ. Πανό Καμμένο για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Η συντονιστικη επιτροπη Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χανίων

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ