19.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

“Ανεπιθύμητοι” οι μνημονιακοί υποψήφιοι βουλευτές στο Νοσοκομείο Χανίων: Κοινή ανακοίνωση Συλλόγων Εργαζομένων

Ημερομηνία:

Τα προβλήματα παρά την προεκλογική περίοδο παραμένουν εδώ και οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Χανίων δεν το ξεχνούν. Έτσι, σήμερα, με κοινή ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι κανείς εκπρόσωπος των μνημονιακών κυβερνήσεων που έχει διαλύσει τη δημόσια υγεία δεν είναι ευπρόσδεκτος στο νοσοκομείο κατά την προεκλογική περίοδο.

Πιο αναλυτικά, στην ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:

Με αφορμή την επίσκεψη υποψηφίων βουλευτών του νομού Χανίων στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, τα Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ νομού Χανίων δηλώνουμε με σαφήνεια πως κάθε πολιτικός εκπρόσωπος των μνημονιακών κυβερνήσεων και κάθε επίδοξος διαχειριστής της ίδιας πολιτικής που διαλύει τα νοσοκομεία και την Δημόσια Υγεία και επιτίθεται με τον πιο λυσσαλέο τρόπο στους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ.

Θα συνεχίσουμε αταλάντευτα να παλεύουμε για την ανατροπή της αντιλαϊκής και ανθυγιεινής πολιτικής που επιβάλλουν οι μνημονιακές κυβερνήσεις, η ΕΕ και το ΔΝΤ.

Τα Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και της ΕΓΕΣΥΧ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ερντογάν ανεβάζει τους τόνους: Διακόπτονται οι εμπορικές σχέσεις Τουρκίας και Ισραήλ

Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εξαγωγές και εισαγωγές από και προς...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτοι μήνες νοσηλείας, τα “γιατί” που τη βασάνιζαν και το κύμα αγάπης

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ...

Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν πάνω 52.800 κροτίδες – Συνελήφθη ο κάτοχος τους

Συνελήφθη σήμερα (02.05.2024) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου...