14.8 C
Chania
Friday, December 26, 2025

Ανοικτό σήμερα Σάββατο το φαράγγι της Σαμαριάς

Ημερομηνία:

Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης – Διεύθυνση Δασών Χανίων ανακοινώνεται ότι βάση της υπ’αριθμ 1019/4/24-ιη/2-9-21(ΦΕΚ 4045τΒ) ΚΥΑ «παράταση της από 5-8-21 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου», καθώς και της υπ’αριθμ 1019/4/24-ια/16-8-21 «εξαιρέσεις από τις απαγορεύσεις του άρθρου πρώτου της από 5-8-2021 ΠΝΠ» οι απαγορεύσεις μετακίνησης διέλευσης ή παραμονής σε περιοχές NATURA, δάση, Eθνικούς Δρυμούς, αισθητικά δάση και άλση εντός οικισμών είναι σε ισχύ όταν ο ημερήσιος χάρτης επικινδυνότητας για πυρκαγιά φέρει κατ’ελαχιστο κατηγορία κίνδυνου 4.

Έως την λήξη της παράτασης την 10-9-2021 έως και ώρα 06.00 και όταν ο Ημερήσιος δείκτης κίνδυνου πυρκαγιάς φέρει κατηγορία κίνδυνου έως 3 ο Εθνικός Δρυμός θα είναι ανοικτός ενώ στην κατηγορία 4 θα είναι κλειστός για τους επισκέπτες χωρίς νεότερο δελτίο τύπου .

Σήμερα Σάββατο ο Ημερήσιος δείκτης κίνδυνου πυρκαγιάς φέρει κατηγορία κίνδυνου 3 και ο Εθνικός Δρυμός είναι ανοικτός για τους επισκέπτες.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάντανος-Σέλινο: Πολιτική θύελλα για τα τέλη άρδευσης – Καταγγελίες για αυξήσεις έως 132%

Σε πεδίο σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης εξελίσσεται το ζήτημα της...

Γιατί ξανανιώθουμε σαν ανώριμα παιδάκια όταν επισκεπτόμαστε το πατρικό μας;

Της Ευτέρπης Μουζακίτη Πως οι εμπειρίες που είχαμε ως παιδιά...

Αγρότες: Με αυτοσχέδια ρεβεγιόν και φωτιές πέρασαν τα Χριστούγεννα – Οι επόμενες κινήσεις

Τα μπλόκα των αγροτών παραμένουν σε όλη τη χώρα, με χιλιάδες τρακτέρ...