14.8 C
Chania
Tuesday, December 16, 2025

Αντίθετο και το Εργατικό Κέντρο Χανίων στην ξενοδοχοποίηση του Λόφου Καστέλι

Ημερομηνία:

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Χανίων σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 16 Οκτωβρίου αποφάσισε την αντίθεσή του στην ξενοδοχοποίηση του Λόφου Καστέλι.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Το ιστορικό κτίσμα της 5ης Μεραρχίας είχε παραχωρηθεί στο Πολυτεχνείο Κρήτης προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Ιδρύματος και όχι για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Το υπουργείο Παιδείας, παραχώρησε τα δύο κτίρια στο Πολυτεχνείο Κρήτης για να στεγάσει τις εκπαιδευτικές του λειτουργίες και βάσει του Συντάγματος δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό.

Οι δημόσιοι χώροι θα πρέπει να λειτουργούν προς όφελος της κοινωνίας μας. Και το όφελος αυτό δεν μεταφράζεται μόνο στην μεταποίησή τους σε επιχειρήσεις αλλά στην μετατροπή τους σε κέντρα πολιτισμού και παιδείας, δημιουργικής έκφρασης, διασποράς και μεταλαμπάδευσης της γνώσης.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΚΑΣΤΕΛΙ

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ