Αντιδρά το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Χανίων για το νέο πακέτο μέτρων

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων εκφράζει την ριζική και έντονη διαφωνία του και την αγανάκτηση όλων των εργαζομένων του Νομού για το νέο πακέτο μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση.

Την άγρια φοροεπιδρομή, την εκποίηση του δημόσιου πλούτου, των νέων δραματικών περικοπών μισθών και συντάξεων, που εξαθλιώνει ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους και αποδυναμώνει περισσότερο την μεσαία τάξη της χώρας.

Είναι μέτρα άδικα ανισομερή και αναποτελεσματικά, είναι η συνέχεια της συνταγής ενός αποτυχημένου μνημονίου, που το μόνο που πετυχαίνει είναι η συνέχεια της άδικης επιβάρυνσης των ελλήνων πολιτών, η εφιαλτική αύξηση της ανεργίας, η διεύρυνση της φτώχειας και των κοινωνικών ανισοτήτων.

Μέτρα που δυστυχώς κινούνται στον ίδιο φαύλο κύκλο της διεύρυνσης του χρέους και του ελλείμματος βυθίζοντας την χώρα σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση.

Η κυβέρνηση και η τρόικα συνεχίζουν, αδιαφορώντας πλήρως για τις κοινωνικές επιπτώσεις και το αδιέξοδο της οικονομίας.

Πρόκειται για καταστροφική νεοφιλελεύθερη συνταγή όπως υπαγορεύετε από την τρόικα, που δεν αντιμετωπίζει κανένα από τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, παρά εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα των τοκογλύφων δανειστών, των κερδοσκόπων, των τραπεζιτών και των κάθε λογής επιχειρηματιών που πλουτίζουν σε βάρος της χώρας και των εργαζομένων.

Αυτή η πολιτική και κάθε πολιτική που απαλλάσσει τους κλέφτες, τους μεγάλους επιχειρηματίες, τα κέρδη τους, το μαύρο χρήμα και τους αυθαιρετούντες, από όπου και αν προέρχονται δεν δίνει λύσεις και δεν έχει μέλλον.

Όσο οι πολιτικές αυτές συνεχίζονται τόσο θα συνεχίζονται οι αντιδράσεις και οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων και των Συνδικάτων.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ – ΑΝΕΡΓΟΙ – ΝΕΟΙ – ΝΕΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

Για το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων
Ο Πρόεδρος: Κορναράκης Δημήτριος
Ο Γεν. Γραμματέας: Μπαμιάκης Εμμανουήλ

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Εξιχνιάστηκαν 4 υποθέσεις κλοπών σε Χανιά και Ρέθυμνο – Συνελήφθησαν 5 άτομα

Πέντε άτομα, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, συνελήφθησαν κατά την επιστροφή τους στο λιμάνι του…

6 hours ago

SOS εκπέμπουν οι λιμενικοί της δυτικής Κρήτης για το μεταναστευτικό

“Δοκιμάζονται οι αντοχές μας” αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού…

6 hours ago

Τέμπη: Οι 15 τόνοι ξυλόλιο «καίνε» την κυβέρνηση – Σάλος με τα στοιχεία – σοκ που ανέδειξαν οι πραγματογνώμονες

Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη για τη μπάλα φωτιάς που ακολούθησε της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη.…

6 hours ago

Άρθρο Β. Κοντεζάκη: Σκέψεις με αφορμή τις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Το όραμα καταρχήν είναι για ένα ανεξάρτητο, μαχητικό, παραγωγικό και ανοικτό στα μέλη του και…

6 hours ago

This website uses cookies.