18.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Αντιδρούν οι εργαζόμενοι στο αεροδρομίο Χανίων: "Κοινός συκοφάντης ο πρώην νομάρχης Γρηγόρης Αρχοντάκης"

Ημερομηνία:

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην νομάρχη Χανίων κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής “επί της ουσίας” στην τηλεόραση ΚΥΔΩΝ όπου ούτε λίγο ούτε πολύ έριξε το φταίξιμο για τη μη λειτουργία επί 24ώρου βάσεως του αεροδρομίου Χανίων στους συνδικαλιστές. Με ανακοίνωσή τους απαντούν και αφού παραθέτουν παλαιότερα έγγραφα όπου εκφράζονται ξεκάθαρα οι θέσεις τους υπέρ της επί 24ώρης βάσης λειτουργίας του αεροδρομίου καταλήγουν να χαρακτηρίζουν τον πρώην νομάρχη ως κοινό συκοφάντη.

Διαβάστε την ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Κρατικού Αερολιμένα Χανίων “Ι. Δασκαλογιάννης” μετά το τέλος της εκπομπής και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Σε συνέχεια της εκπομπής «επί της ουσίας» του κ. Γεωργακάκη στη τηλεόραση ΚΥΔΩΝ και συγκεκριμένα για τις δηλώσεις του πρώην νομάρχη Χανίων κ. Αρχοντάκη, ότι οι συνδικαλιστές δεν επιθυμούσαν την καθιέρωση 24ωρης λειτουργίας του αερολιμένα, αναγκαζόμαστε για άλλη μια φορά να διαψεύσουμε με στοιχεία τα συνειδητά ψέματα, χωρίς να εξετάσουμε την σκοπιμότητα που κρύβεται πίσω από αυτά.

Το αεροδρόμιο λειτουργεί σε 24ωρη βάση από το 2006 και το λειτουργούν άψογα οι υπάλληλοι που ο κ. Αρχοντάκης μετά από 8 χρόνια συκοφαντεί.

Επειδή ο σύλλογός μας πάντα μιλάει με στοιχεία και όχι αόριστα, όπως κάποιοι άλλοι και για την σωστή ενημέρωση, παραθέτουμε τα παρακάτω έγγραφα:

  1.  α.π.18/24-10-2000
  2. α.π.05/05-06-2004
  3. α.π.08/11-03-2005 και με πλήθος προφορικών προτάσεων προς την διοίκηση της ΥΠΑ, ο Σύλλογός μας μιλούσε για την αναγκαιότητα καθιέρωσης 24ωρης λειτουργίας, τότε που ο κ. Αρχοντάκης είχε άλλες ασχολίες.

 Παρακαλούμε τον κ. Αρχοντάκη να παρουσιάσει τα στοιχεία με βάση τα οποία μας κατηγορεί, διαφορετικά πρόκειται για ένα απλό συκοφάντη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ/ ΑΡΜΟΥΤΑΚΗΣ ΕΜΜ.

Ο Γ.Γ. /ΒΛΑΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...

Wall Street Journal: O Πούτιν πιθανότατα δεν διέταξε τη δολοφονία του Ναβάλνι

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι...