21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Αντιεμβολίστρια γιατρός από το Ηράκλειο λέει οτι τα εμβόλια εχουν χλωρίνη και δολοφονούν τα παιδιά | Βίντεο

Ημερομηνία:

Σοκάρει η δράση γιατρών και υγειονομικών που μέσα από τα social media κάνουν καθημερινά διαλέξεις κατά των εμβολίων, κατά της χρήσης μάσκας και κατά των rapid tests.

Παθολόγος με προϋπηρεσία σε δημόσιο νοσοκομείο, ανεβάζει καθημερινά βίντεο κατά των εμβολίων, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είναι δολοφόνοι όσοι εμβολιάσουν τα παιδιά τους κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της όσοι φορούν μάσκα θα πάθουν κώφωση, ενώ στα εμβόλια του κορωνοϊού, υπάρχει χλωρίνη και δηλητήριο και όποιος το κάνει διαπράττει απόπειρα αυτοκτονίας.

«Σας απολύει επειδή δεν βάζετε χλωρίνη στο σώμα μας. Δηλητήριο, ακουαφόρτε. Nα το δηλώσει ο εργοδότης σας ότι δεν σας δίνει άδεια επειδή δεν έχετε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας» ανέφερε.

Η παθολόγος που εργάστηκε στον Ερυθρό Σταυρό και πλέον είναι ιδιώτης γιατρός στην Κρήτη, καλεί του υγειονομικούς να μην υποκύψουν και να μην εμβολιαστούν με «τα φόλια» όπως αποκαλεί τα εμβόλια κατά του κορωνοϊου.

Μάλιστα πολλοί υγειονομικοί την έχουν μιμηθεί και αναρτώντας βίντεο αναφέρουν ότι δεν εμβολιάζονται. Μάλιστα κατηγορεί και τους συναδέλφους της γιατρούς που εμβολιαστήκαν ότι κρύβουν την αλήθεια από τους πολίτες και δεν αποκαλύπτουν τις παρενέργειες

«Εγώ σταματάω το παιδί μου από το σχολείο»

Με ένα 20 λεπτό βίντεο καλεί τους γονείς να μην κάνουν rapid tests στα παιδιά τους για τα στείλουν στο σχολείο λέγοντας μάλιστα να υπογράψουν μια συγκεκριμένη δήλωση, ότι αρνούνται να υποβληθεί σε διαγνωστικό τεστ για να είναι καλυμμένοι.

Στο τέλος αναφέρει ότι έχει σκοπό να σταματήσει το παιδί της από το σχολείο γιατί δεν το δέχονται χωρίς ράπιντ και ότι θα κινηθεί νομικά κατά των υπευθύνων.

Η σελίδα της παθολόγου στο facebook έχει κατέβει λόγω διασποράς ψευδών ειδήσεων, ωστόσο συνεχίζει τη δράση της μέσω κλειστών ομάδων που αναδημοσιεύουν τις απόψεις της κατά των εμβολίων, της χρήσης μάσκας και των ράπιντ τεστ με live streaming.

megatv.com

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...