Την Τετάρτη 27.02.2013 στην Αθήνα έγινε η Γενική Συνέλευση της ΓΕ.ΠΟΕΤ Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού για την εκλογή νέου ΔΣ.Στις αρχαιρεσίες συμμετείχαν από τον Σύνδεσμό Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης σαν υποψήφιοι τρία μέλη (Μιχάλης Βλατάκης, Γιώργος Δήμας και Κώστας Κουρκουνάκης) οι οποίοι και εκλέχθηκαν, μάλιστα ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μιχάλης Βλατάκης βγήκε πρώτος στους ψήφους των εκλεκτόρων από όλη την Ελλάδα ,αναλαμβάνοντας την θέση του Αντιπροέδρου υπεύθυνου για τον εισερχόμενο Τουρισμό.
Αντιπρόεδρος της ΓΕ.ΠΟΕΤ ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης
67
Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!
- Tags
- Κοινωνία
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Τελευταία Νέα
Περισσότερα σαν αυτόΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αυγερινός στον Φειδία: Δικτατορικό και προσωποπαγές το κόμμα Καρυστιανού, μπήκαν γυρολόγοι, θέλει μόνο να μπει στη Βουλή
Στους λόγους της παραίτησής του από εκπρόσωπος Τύπου της...
Σπιτικές προτάσεις
Γιαούρτι
4 λίτρα γάλα πλήρες, 1 κεσεδάκι γιαούρτι (200 γρ.)...
«Μην ξεχνάτε την Παλαιστίνη» – Ο εμβληματικός Παλαιστίνιος καλλιτέχνης Σλιμάν Μανσούρ (Sliman Mansour) πέθανε σε ηλικία 79 ετών
Ο ζωγράφος, γλύπτης, καρτουνίστας και συγγραφέας Σλιμάν Μανσούρ, ένας...
Κρήτη: Χειροπέδες σε ηγετικό μέλος της σερβικής μαφίας – Η Μύκονος και οι επαφές του στην Ελλάδα
Ένα πρόσωπο που αναζητούνταν διεθνώς από τις σερβικές Αρχές...



